Filter
Doktor Falsafah
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Komputer di Emiriah Arab Bersatu 2019/2020

PhD boleh berbeza-beza bergantung kepada institusi dan negara di mana ia dianugerahkan. Kebanyakan sarjana mengejar PhD kerana motivasi yang kuat untuk menyumbang kepada masyarakat akademik dan juga rasa ingin tahu benar tentang bidang pilihan pengajian. 

 

Kejuruteraan Komputer, anda akan didedahkan dengan kemahiran yang betul dalam mengendalikan alat-alat dan teknik kualiti penstrukturan dan algoritma dalam komputer. Ketahui lebih lanjut dan melakukan kajian yang berkesan manakala pada program doktor anda dalam bidang seperti seni bina komputer dan VLSI dan FPGA, Robotik, automasi, persepsi mesin dan sensing atau kejuruteraan perisian, pembangunan web dan sains komputer.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Komputer di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Komputer, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
UAEU United Arab Emirates University

Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam Kejuruteraan Rangkaian membolehkan pelajar terlibat dalam penyelidikan bebas dan berkualiti tinggi dan pengajaran akademik. Ia menyed ... [+]

Doktor Falsafah (Ph.D.) Konsentrasi: Kejuruteraan Rangkaian

Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam Kejuruteraan Rangkaian membolehkan pelajar terlibat dalam penyelidikan bebas dan berkualiti tinggi dan pengajaran akademik. Ia menyediakan kajian lepasan yang berorientasikan penyelidikan dan pengkhususan profesional dalam Kejuruteraan Rangkaian dan menekankan kedua-dua penyelidikan ilmiah dan aplikasi. Untuk mendapatkan Ph.D. ijazah, pelajar mesti menunjukkan kelebihan pengetahuan, penguasaan bidang khusus, lulus peperiksaan yang komprehensif, dan menyelesaikan penyelidikan asal yang berpuncak dalam disertasi bertulis, mendedahkan keupayaan kritis tinggi dan kuasa imajinasi dan sintesis. Di samping itu, pelajar mesti menunjukkan keupayaannya untuk melakukan penyelidikan asal dan biasiswa yang unggul, seperti yang ditunjukkan oleh pertahanan disertasi awam dan penerbitan dalam persidangan akademik dan / atau jurnal yang ditinjau... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Ain
Og 2020
English
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu