PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Awam di UK 2020

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Kejuruteraan Awam adalah salah satu disiplin kejuruteraan profesional, berurusan dengan penciptaan struktur awam yang digunakan dari konsep melalui pembinaan dan penyelenggaraan. Kedua-dua umum yang dibiayai kerajaan dan syarikat swasta terlibat dalam kejuruteraan awam.

 

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Awam di UK

2 Hasil dalam Kejuruteraan Awam, United Kingdom Filter

PhD dalam Kejuruteraan Awam

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Doktor Falsafah
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
3 tahun
English
Campus

Pusat penyelidikan ini akan menangani cabaran besar dalam bidang kejuruteraan awam, membina kerjasama antarabangsa yang sedia ada dan membangun.

Baca lebih lanjut

Phd kejuruteraan awam

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Doktor Falsafah
Disember 2019
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
English
Campus

kejuruteraan awam meliputi pelbagai mata pelajaran dan The University of Nottingham diiktiraf bagi persekitaran pembelajaran yang bertaraf dunia dan kemudahan yang sangat baik ...

Baca lebih lanjut