PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Palapye Botswana

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Individu yang mempunyai kepentingan dalam pembinaan dan penyelenggaraan infrastruktur untuk penduduk umum sering memilih untuk menjadi berpendidikan dalam bidang kejuruteraan awam. Beberapa pilihan pengkhususan kejuruteraan awam termasuk alam sekitar, gempa bumi dan kejuruteraan sumber air.

 

Botswana terletak di Afrika Selatan dan telah mencapai kemajuan yang besar dalam membangunkan sistem pendidikan yang lebih tinggi. Penemuan berlian dengan ketara peningkatan pendapatan negara, dan sebahagian besar pendapatan ini telah disalurkan ke sekolah-sekolah dan kolej bertambah baik.

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Palapye di Botswana

2 Hasil dalam Kejuruteraan Awam, Palapye Filter

PhD Civil

Botswana International University Of Science And Technology
Kampus Sept. 2019 Botswana Palapye

Program ini membolehkan graduan, melalui penyelidikan, untuk mengkhususkan diri dalam bidang analisis dan reka bentuk dalam aspek khusus Kejuruteraan Struktur, Alam Sekitar, Pengangkutan dan Air

Kejuruteraan Perlombongan PhD

Botswana International University Of Science And Technology
Kampus Sept. 2019 Botswana Palapye

Program ini menyediakan asas yang kukuh, melalui penyelidikan, pengkhususan dalam konsep dan kaedah moden Kejuruteraan Perlombongan.