Filter
Doktor Falsafah
Amerika Syarikat Texas Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Texas Amerika Syarikat

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Jika anda adalah pemegang ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan awam, anda mungkin mahu untuk melanjutkan pengetahuan anda. Mendaftar untuk ijazah PhD dalam bidang kejuruteraan awam, yang berfungsi sebagai tahap tertinggi di fakulti. Ia distrukturkan untuk membantu anda mempunyai kepakaran dengan penyelidikan yang berkualiti dalam eksperimen dan analisis bidang kursus. Memilih untuk memberi tumpuan kepada pengurusan pembinaan dan kejuruteraan, lebuh raya dan lalu lintas kejuruteraan atau sistem infrastruktur bandar kejuruteraan dan pengurusan untuk menyebut beberapa disiplin.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Texas di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Awam, Texas

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Texas Arlington

Objektif program siswazah dalam kejuruteraan awam adalah untuk menyediakan pelajar untuk pembangunan profesional dan ilmiah yang berterusan selaras dengan kepentingan tek ... [+]

Objektif program siswazah dalam kejuruteraan awam adalah untuk menyediakan pelajar untuk pembangunan profesional dan ilmiah yang berterusan selaras dengan kepentingan teknikal mereka. Pelajar, dengan bantuan penasihat fakulti di kawasan minat mereka, merancang program pengajian mereka di salah satu bidang teknikal dalam kejuruteraan awam.

Hasil pembelajaranPengetahuan asas: Graduan akan menguasai pengetahuan mendasar dan diterapkan dalam bidang khusus mereka dalam bidang kepentingan Kejuruteraan Awam (CEP).Kemampuan Bebas: Graduan mempunyai keupayaan untuk menjalankan kajian penyelidikan yang bebas dan asli yang merangkumi pengumpulan maklumat, memperoleh pemahaman tentang proses eksploitasi akademik atau komersil hasil penyelidikan, menunjukkan pemahaman tentang isu-isu penyelidikan kontemporari, pengurusan projek yang berkesan, sintesis dan penilaian, dan penyebaran yang sesuai bagi penemuan penyelidikan.Pemikiran kritikal: Graduan akan memiliki keupayaan mendalam untuk mengkaji dan mensintesis kesusasteraan, mengkaji semula hasil dan menerapkan pengetahuan yang diperoleh dari kesusasteraan untuk mengembangkan idea-idea baru, merancang dan menilai siasatan saintifik, dan menilai, menafsirkan dan memahami data yang berkaitan dengan bidang khusus mereka dalam kawasan minat CEP mereka.Pengetahuan Lanjutan: Graduan akan menunjukkan penguasaan mendalam mengenai subjek pada tahap teoretikal dan penerapan yang lebih mendalam melampaui pengetahuan asas yang diperoleh dalam urutan kursus sarjana dan pengetahuan peringkat tinggi yang diperolehi dalam urutan kursus tuan tuan.Komunikasi Berkesan: Graduan akan mempunyai keupayaan untuk membina hujah-hujah yang jelas dan idea-idea yang jelas kepada penonton, menerusi pelbagai teknik, membina hasil penyelidikan secara konstruktif, mewajarkan penyelidikan mereka kepada profesion dan mempromosikan pemahaman masyarakat tentang bidang penyelidikan mereka.Pembangunan Profesional: Pelajar yang menamatkan pengajian dengan ijazah kedoktoran dalam kejuruteraan awam dijangka menunjukkan minat untuk mengikuti pembelajaran sepanjang hayat dengan memperolehi lesen... [-]
Amerika Syarikat Arlington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu