Filter
Doktor Falsafah
Amerika Syarikat Texas Arlington Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Arlington Amerika Syarikat

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

A PhD dalam Kejuruteraan Awam menyediakan anda untuk kerjaya penyelidikan kejuruteraan awam dalam sektor swasta serta pengajaran di peringkat universiti. Anda boleh memilih untuk merapatkan bidang anda kepada mana-mana disiplin ini; bahan-bahan struktur dan kejuruteraan, kejuruteraan geoteknikal dan geo-alam sekitar, alam sekitar dan sumber air kejuruteraan atau bandar kejuruteraan sistem infrastruktur dan pengurusan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Di Arlington TX, Universiti Texas Arlington mendaftarkan bilangan tertinggi pelajar setiap tahun. Terdapat universiti yang diiktiraf lain di rantau ini seperti Universiti Strayer, Marymount University dan Universiti DeVry daripada Arlington.

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Awam di Amerika Arlington di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Awam, Arlington

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Texas
Arlington
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Texas Arlington

Objektif program siswazah dalam kejuruteraan awam adalah untuk menyediakan pelajar untuk pembangunan profesional dan ilmiah yang berterusan selaras dengan kepentingan tek ... [+]

Objektif program siswazah dalam kejuruteraan awam adalah untuk menyediakan pelajar untuk pembangunan profesional dan ilmiah yang berterusan selaras dengan kepentingan teknikal mereka. Pelajar, dengan bantuan penasihat fakulti di kawasan minat mereka, merancang program pengajian mereka di salah satu bidang teknikal dalam kejuruteraan awam.

Hasil pembelajaranPengetahuan asas: Graduan akan menguasai pengetahuan mendasar dan diterapkan dalam bidang khusus mereka dalam bidang kepentingan Kejuruteraan Awam (CEP).Kemampuan Bebas: Graduan mempunyai keupayaan untuk menjalankan kajian penyelidikan yang bebas dan asli yang merangkumi pengumpulan maklumat, memperoleh pemahaman tentang proses eksploitasi akademik atau komersil hasil penyelidikan, menunjukkan pemahaman tentang isu-isu penyelidikan kontemporari, pengurusan projek yang berkesan, sintesis dan penilaian, dan penyebaran yang sesuai bagi penemuan penyelidikan.Pemikiran kritikal: Graduan akan memiliki keupayaan mendalam untuk mengkaji dan mensintesis kesusasteraan, mengkaji semula hasil dan menerapkan pengetahuan yang diperoleh dari kesusasteraan untuk mengembangkan idea-idea baru, merancang dan menilai siasatan saintifik, dan menilai, menafsirkan dan memahami data yang berkaitan dengan bidang khusus mereka dalam kawasan minat CEP mereka.Pengetahuan Lanjutan: Graduan akan menunjukkan penguasaan mendalam mengenai subjek pada tahap teoretikal dan penerapan yang lebih mendalam melampaui pengetahuan asas yang diperoleh dalam urutan kursus sarjana dan pengetahuan peringkat tinggi yang diperolehi dalam urutan kursus tuan tuan.Komunikasi Berkesan: Graduan akan mempunyai keupayaan untuk membina hujah-hujah yang jelas dan idea-idea yang jelas kepada penonton, menerusi pelbagai teknik, membina hasil penyelidikan secara konstruktif, mewajarkan penyelidikan mereka kepada profesion dan mempromosikan pemahaman masyarakat tentang bidang penyelidikan mereka.Pembangunan Profesional: Pelajar yang menamatkan pengajian dengan ijazah kedoktoran dalam kejuruteraan awam dijangka menunjukkan minat untuk mengikuti pembelajaran sepanjang hayat dengan memperolehi lesen... [-]
Amerika Syarikat Arlington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu