PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Automotif 2020

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Dalam program kejuruteraan automotif, pelajar berpeluang untuk belajar tentang pelbagai sistem operasi metodologi yang terdapat di seluruh industri kejuruteraan perindustrian. Ini boleh membantu dalam pelajaran mereka kerana mereka mengikuti kursus yang mungkin merangkumi topik-topik seperti mekanik, bahan-bahan, tenaga dan pengurusan.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Automotif

2 Hasil dalam Kejuruteraan Automotif Filter

Ph.D. dalam Pengangkutan dan Infrastruktur

University of Pardubice
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2020 Republik Czech Pardubice II + 1 lagi

Pelajar dengan Ph.D. dalam Pengangkutan, Infrastruktur dan Logistik, Teknologi Pengangkutan belajar menyelesaikan masalah-masalah yang menuntut secara teoritis dalam bidang sarana dan prasarana transportasi. Pelajar belajar matematik, mengenai kekuatan bahan, dinamik, kebolehpercayaan dan hayat perkhidmatan, dan pengetahuan khusus dari bidang kenderaan dan infrastruktur.

Ph.D. dalam Teknologi Pengangkutan dan Pengurusan

University of Pardubice
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2020 Republik Czech Pardubice II + 1 lagi

Program Pengajian Doktor Falsafah Teknologi dan Pengurusan Pengangkutan direka untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang teori dan metodologi teknologi pengangkutan dan pengurusan (termasuk perkhidmatan pos dan kurier) dalam mata pelajaran wajib. Perhatian dibayar terutamanya untuk penggunaan kaedah matematik dan lain-lain dalam pengurusan pengangkutan dan kaedah penyelidikan.