Filter
Doktor Falsafah
United Kingdom England Nottingham Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Alam Sekitar di Amerika Nottingham United Kingdom

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

kejuruteraan alam sekitar adalah subset kejuruteraan yang memberi tumpuan kepada membantu menyelamatkan alam sekitar dengan mengurangkan kesan pencemaran, perubahan iklim dan pencemaran sisa. Individu yang bekerja sebagai jurutera alam sekitar mewujudkan, reka bentuk dan melaksanakan penyelesaian ke semasa serta masalah ekologi masa depan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Nottingham terkenal kerana legenda Robin Hood, dua teater yang besar dan banyak muzium dan galeri. Ia juga rumah kepada dua universiti yang mempunyai lebih 60 ribu pelajar, 12 ribu daripada mereka adalah antarabangsa.

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Alam Sekitar di Amerika Nottingham di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MSc

1 Hasil dalam Kejuruteraan Alam Sekitar, Nottingham

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
England
Nottingham
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MSc
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

kejuruteraan alam sekitar adalah penggunaan sains dan kejuruteraan untuk membantu meningkatkan persekitaran semula jadi, yang cuba memudahkan penyediaan air yang sihat, u ... [+]

topik penyelidikan untuk PhD ini adalah sangat pelbagai tetapi boleh termasuk pemprosesan gelombang mikro, rawatan air kumbahan, gas rumah hijau, penyingkiran bahan pencemar dalam air dan tanah serta pelbagai aspek lain.

Kursus ini memerlukan 2: 1 atau antarabangsa setara dan / atau sarjana di peringkat merit atau ke atas dalam mata pelajaran berkenaan, dan tahap IELTS 6.0 (5.5 dalam setiap elemen). Ia biasanya selesai dalam tempoh kira-kira tiga tahun.

Kemudahan

Terdapat makmal yang meluas dengan peralatan dari bangku ke skala pilot-tumbuhan. Kami adalah salah satu daripada beberapa universiti di UK yang mempunyai akses kepada spektroskopi massa, mikroskop elektron pengimbas dan daya atom mikroskop dan 'maya-realiti' suite di mana anda boleh membina dan mengoptimumkan kilang pemprosesan lengkap anda sendiri.... [-]

United Kingdom Nottingham
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu