Filter
Doktor Falsafah
United Kingdom England Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Alam Sekitar di Amerika England United Kingdom

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

kejuruteraan alam sekitar merujuk kepada cawangan kejuruteraan yang bertujuan untuk membawa penyelesaian alam sekitar yang berpanjangan kepada masalah global, seperti kekurangan air bersih, pencemaran dan rawatan sisa. jurutera persekitaran bekerja dengan syarikat-syarikat untuk membangunkan penyelesaian kepada masalah ini di samping merangka rancangan untuk mengelakkan pencemaran masa depan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Terbaik PhD dalam Kejuruteraan Alam Sekitar di Amerika England di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Alam Sekitar, England

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

kejuruteraan alam sekitar adalah penggunaan sains dan kejuruteraan untuk membantu meningkatkan persekitaran semula jadi, yang cuba memudahkan penyediaan air yang sihat, u ... [+]

topik penyelidikan untuk PhD ini adalah sangat pelbagai tetapi boleh termasuk pemprosesan gelombang mikro, rawatan air kumbahan, gas rumah hijau, penyingkiran bahan pencemar dalam air dan tanah serta pelbagai aspek lain.

Kursus ini memerlukan 2: 1 atau antarabangsa setara dan / atau sarjana di peringkat merit atau ke atas dalam mata pelajaran berkenaan, dan tahap IELTS 6.0 (5.5 dalam setiap elemen). Ia biasanya selesai dalam tempoh kira-kira tiga tahun.

Kemudahan

Terdapat makmal yang meluas dengan peralatan dari bangku ke skala pilot-tumbuhan. Kami adalah salah satu daripada beberapa universiti di UK yang mempunyai akses kepada spektroskopi massa, mikroskop elektron pengimbas dan daya atom mikroskop dan 'maya-realiti' suite di mana anda boleh membina dan mengoptimumkan kilang pemprosesan lengkap anda sendiri.... [-]

United Kingdom Nottingham
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu