PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Amerika Thunder Bay di Kanada 2019

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Biasanya dirujuk sebagai modal budaya Kanada; Thunder Bay adalah kawasan yang hebat untuk menjalankan kajian anda, dan pada masa yang sama berasa seperti di rumah. Hampir semua budaya diwakili di sini, oleh itu, dengan menyertai institusi pendidikan tinggi di bandar, walaupun anda seorang warga asing akan kecemerlangan akan menjadi hasil yang paling mungkin.

PhD di Amerika Thunder Bay di Kanada

Hasil Filter

Phd pendidikan

University of Windsor, Graduate
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Kanada Windsor Thunder Bay + 1 lagi

Melalui tiga bidang pengajian, Kognisi dan Pembelajaran, Kepimpinan Pendidikan dan Pengajian Polisi, dan Sosial / Kebudayaan / Political Konteks Pelajaran, Ph.D. Bersama Pengajian Pendidikan Program bertujuan untuk menggalakkan pertanyaan ilmiah dan pengeluaran pengetahuan baru dalam konteks budaya penyelidikan.