Filter
Doktor Falsafah
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Kajian Sastera di Sepanyol

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Pelajar-pelajar yang mengambil bahagian dalam program kajian seni mempelajari aspek yang berbeza tentang pelbagai media seni, dan mereka juga mendapat peluang untuk mengembangkan kreativiti mereka sendiri dalam bidang seperti seni visual, muzik dan teater.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

PhD dalam Kajian Sastera di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Kajian Sastera, Sepanyol

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidad de La Laguna

Program ULL PhD dalam Seni dan Kemanusiaan adalah program pasca siswazah interdisiplin yang bertujuan untuk melatih para penyelidik dalam kajian linguistik dan budaya. Ia ... [+]

persembahan

Program Doktor dalam Seni dan Kemanusiaan ULL adalah program pascasiswazah lulusan yang bertujuan untuk melatih para penyelidik dalam kajian linguistik dan budaya. Ia melibatkan jabatan-jabatan Seni Halus, Filologi Klasik, Perancis, Arab dan Romantik, Filologi Bahasa Sepanyol, Bahasa Inggeris dan Bahasa Perancis Philology dan Sejarah Seni dan Falsafah; dan ia meliputi bidang pengetahuan yang berkaitan dengan linguistik dan fonologi bahasa Arab, Sepanyol, Perancis, Yunani, Inggeris, Latin dan Romantik, budaya dan literatur mereka, dan muzik, seni dan reka bentuk, pengeluaran mereka, teori dan sejarah.

Bidang pengetahuan yang luas ini disusun dalam dua garis lebar: kajian linguistik (Baris 1) dan pengajian filologi, kesusasteraan dan budaya (baris 2), tetapi ia dinyatakan dalam tawaran penyelidikan tahunan yang diselia yang boleh dirujuk di halaman program.... [-]

Sepanyol Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu