PHDSTUDIES

PhD di Amerika Parma di Itali 2021

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Bandar keju Itali - Parma terkenal kerana seni bina dan warisan yang kaya. Ia mempunyai beberapa universiti tertua di Itali seperti Universiti Parma. Oleh itu, sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pendidikan yang baik di tempat tradisional tetap diam di Parma.

PhD di Amerika Parma di Itali

Hasil Filter

Ph.D. dalam Sains Makanan

University of Parma
Doktor Falsafah
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
Itali
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ph.D. dalam Sains Makanan

Baca lebih lanjut

Ph.D. sekolah dalam Sains Bahan

University of Parma
Doktor Falsafah
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
Itali
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ph.D. Sekolah Sains dan Teknologi Bahan (STM) bertujuan menyediakan kepada siswazah MS Sains Bahan, Fizik, Kimia, dan Kejuruteraan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan ...

Baca lebih lanjut