PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Ireland 2019

Ireland adalah negara astoundingly indah yang menarik orang ramai dari seluruh dunia. A PhD di Ireland adalah pilihan utama bagi ramai pelajar antarabangsa kerana kecemerlangan dalam bidang akademik dan segala sesuatu yang Ireland tawarkan. Terdapat pelajar yang cergas serta tidak terkira banyaknya perkara untuk dilihat dan dilakukan. Pelajar yang mengikuti PhD di Ireland boleh menikmati banyak pengembaraan luar yang berpengalaman, beberapa pemandangan yang paling menakjubkan di dunia, bandar-bandar dan kampung-kampung yang indah, istana zaman pertengahan, monumen prasejarah, muzik dan seni adegan yang berkembang maju, dan banyak peluang untuk mengalami budaya Ireland.

A PhD di Ireland distrukturkan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam bidang akademik, penyelidikan, atau industri. Program yang mencabar dan memerlukan pemikiran kritis dan kemahiran analisis, komitmen, dan pengetahuan dan pengalaman pra-syarat tertentu untuk setiap program.Pelajar memperoleh PhD di Ireland pengalaman kerja kursus, seminar, dan penyelidikan yang besar di kawasan khusus kajian yang menyebabkan tesis kedoktoran.

Tatal melalui PhD dalam program Ireland di bawah untuk mengetahui lebih lanjut. Mengambil langkah seterusnya hari ini!

Hasil Filter

PhD dalam Studio Art

Burren College of Art
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 tahun Permintaan Maklumat Ireland Galway + 1 lagi

Matlamat program penyelidikan sepenuh masa (enam tahun separuh masa) ini ialah penjanaan sumbangan kepada pengetahuan dan pemahaman dalam Seni Halus melalui pertanyaan yang dilakukan melalui penyelidikan studio dan, jika relevan, kaedah penyelidikan lain.

Phd berstruktur dalam linguistik gunaan

Mary Immaculate College
Kampus Sepenuh masa 4 - 4 tahun Sept. 2019 Ireland Limerick

Prinsip pendidikan teras program ini adalah bahawa ia akan menjadi yang berasaskan penyelidikan dan akan melibatkan melibatkan diri dengan penyelidikan canggih merentasi pelbagai sub-bidang Linguistik Gunaan. Ini bermakna menggalakkan pembelajaran berasaskan inkuiri-dengan menyamar masalah dunia sebenar yang berkaitan dengan penggunaan bahasa dan pengambilalihan.

Phd dalam pendidikan (diajar)

Mary Immaculate College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Ireland Limerick

Program PhD berstruktur adalah empat tahun berstruktur pro- gram yang melibatkan kursus dalam kaedah penyelidikan, teras dan disiplin pilihan tertentu ...