PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD in Limerick di Ireland 2019

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Bandar Limerick terkenal dengan penduduk yang baik daripada pelajar yang sedang mengikuti pengajian lepasan ijazah dan PHD dalam darjah Kemanusiaan dan Kesenian. UL Universiti Limerick adalah salah sebuah universiti yang terbaik dari Ireland.

PhD in Limerick di Ireland

Hasil Filter

Phd berstruktur dalam linguistik gunaan

Mary Immaculate College
Kampus Sepenuh masa 4 - 4 tahun Sept. 2019 Ireland Limerick

Prinsip pendidikan teras program ini adalah bahawa ia akan menjadi yang berasaskan penyelidikan dan akan melibatkan melibatkan diri dengan penyelidikan canggih merentasi pelbagai sub-bidang Linguistik Gunaan. Ini bermakna menggalakkan pembelajaran berasaskan inkuiri-dengan menyamar masalah dunia sebenar yang berkaitan dengan penggunaan bahasa dan pengambilalihan.

Phd dalam pendidikan (diajar)

Mary Immaculate College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Ireland Limerick

Program PhD berstruktur adalah empat tahun berstruktur pro- gram yang melibatkan kursus dalam kaedah penyelidikan, teras dan disiplin pilihan tertentu ...