Filter
Doktor Falsafah
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan PhD dalam Informatik di Thailand 2019/2020

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Kebanyakan program informatik dikaitkan dengan kejuruteraan atau sains komputer jabatan dan berkongsi banyak tumpuan yang sama. Lebih khusus, disiplin ini biasanya berkenaan dengan isu-isu teknikal dan etika sekitar penyimpanan data, dapatan semula dan manipulasi.

Thailand, secara rasmi Thailand, dahulunya dikenali sebagai Siam, adalah sebuah negara yang terletak di tengah-tengah Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pantai dan pulau-pulau Thailand 's menarik berjuta-juta pelawat setiap tahun dari seluruh dunia. Sesiapa yang mempunyai ijazah empat tahun boleh mendapat pekerjaan sebagai seorang guru Bahasa Inggeris di Thailand.

Sambilan PhD dalam Informatik di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Informatik, Thailand

Dhurakij Pundit University's International College

Pembangunan pesat yang berterusan teknologi komunikasi maklumat dan perkakasan, perisian tegar dan perisian telah memberi kesan ketara cara organisasi menguruskan mereka ... [+]

Doktor Falsafah dalam perniagaan Informatik Kami kini menerima permohonan untuk semester 1/2013. Biasiswa boleh didapati.

Objektif Program: Pembangunan pesat yang berterusan teknologi komunikasi maklumat dan perkakasan, perisian tegar dan perisian telah memberi kesan ketara cara organisasi menguruskan perniagaan mereka. Ia telah menjadi perlu bagi pengurusan untuk menyedari perkembangan baru yang memacu inisiatif perniagaan baru dari pengurusan dan teknologi titik pandangan. Bagi memenuhi permintaan, DPUIC menawarkan Doktor Falsafah Perniagaan Informatik untuk eksekutif perniagaan dan pemimpin yang ingin melengkapkan kemahiran semasanya dengan pemahaman dan pengetahuan yang up-to-tarikh persekitaran perniagaan teknologi yang kaya dengan maklumat dan komunikasi. Program ini juga direka untuk meningkatkan penyelidikan dalam teknologi maklumat dan komunikasi.... [-]

Thailand Bangkok
Jun 2020
English
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu