PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Emiriah Arab Bersatu 2019

Emiriah Arab Bersatu terus menyempurnakan dan berkembang institusi pengajian tinggi mereka. UAE adalah pusat bagi Timur Tengah, menarik orang ke universiti terkemuka dari rantau ini dan juga di seluruh dunia. Dari saintifik untuk kreatif, terdapat banyak PhD United Arab Emirates program untuk mereka yang mencari penyelidikan canggih dan pendidikan di lokasi yang eksotik dan dinamik.

Sebagai calon untuk ijazah PhD United Arab Emirates, pelajar akan mengalami kurikulum mencabar di negeri-of-the-art kemudahan. Pelajar perlu memilih satu topik khas akan kepentingan untuk mengarahkan penyelidikan asal mereka dan menyiapkan disertasi kedoktoran untuk dianugerahkan ijazah PhD United Arab Emirates. Secara umumnya, pelajar melengkapkan ijazah PhD United Arab Emirates mereka dalam kira-kira empat tahun, bergantung kepada bidang dan pelajar. Kawasan umum pengajian PhD yang merangkumi bidang sains, teknologi, kejuruteraan, bioteknologi, dan ekonomi.

Sila lihat melalui program-program PhD Emiriah Arab Bersatu di bawah dan mencari program yang sesuai untuk anda!

Hasil Filter

PhD dalam Kejuruteraan - Pengurusan Sistem Kejuruteraan (PhD ESM)

American University of Sharjah
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Sharjah

PhD dalam Kejuruteraan - Kejuruteraan Sistem Pengurusan (PhD ESM) akan membantu menghasilkan ahli akademik dan pakar industri terkemuka dalam pelbagai bidang ESM.

Phd

University of Dubai
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Pada akhir program PhD, calon dijangka telah memenuhi objektif pembelajaran berikut: Membangunkan soalan penyelidikan perintis utama yang boleh diterokai secara empirik untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan kreatif untuk masalah-masalah tertentu; Explore pengetahuan teori maju untuk membangunkan kemahiran penyelidikan melalui penyelidikan asal; Mengintegrasikan pengetahuan lanjutan ke dalam konteks dan peranan pengurusan dan organisasi; Sediakan untuk mengajar tanggungjawab dalam pendidikan tinggi (bagi mereka yang mengharapkan untuk memasuki profesion perguruan)

Projek penyelidikan untuk pelajar siswazah

The Graduate School at The Petroleum Institute
Kampus Sepenuh masa 9 - 12 bulan Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Dubai + 1 lagi

Projek Penyelidikan untuk Pelajar Siswa Pelajar PI mempunyai beberapa projek penyelidikan yang ditaja untuk melawati pelajar siswazah (PhD dan Sarjana peringkat tinggi). Pelajar siswazah yang dikehendaki dikehendaki menghabiskan beberapa bulan di PI yang bekerja di bawah pengawasan fakulti PI.

PhD dalam Matematik dan Sains Komputer

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Sains Matematik dan Komputer gembira menawarkan PhD dalam sains Komputer dengan penyelidikan kepada pelajar di kampus Dubai.

PhD dalam Pengurusan dan Bahasa

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Program PhD di Pusat Pengajian Sains Sosial menawarkan peluang yang unik untuk pelajar di rantau ini untuk meneliti isu-isu berkaitan dengan dunia Islam dan Arab serta di seluruh dunia.

PhD dalam Kejuruteraan dan Sains Fizikal

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Kejuruteraan dan Sains Fizikal memberikan nilai yang sangat tinggi untuk membolehkan orang mendapatkan ijazah PhD (Doktor Falsafah) dengan penyelidikan dan dengan senang hati dapat memperluaskan kemudahan ini kepada para pelajar di Kampus Dubai.

PhD dalam Tenaga, Geosains, Infrastruktur dan Masyarakat

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Tenaga, Geosains, Infrastruktur dan Masyarakat mempunyai budaya penyelidikan yang kuat dengan pelajar penyelidikan yang membuat sumbangan yang sangat bernilai terhadap profil penyelidikan keseluruhan Sekolah.

Doktor Falsafah dalam Geosains Petroleum

Khalifa University of Science and Technology
Kampus 4 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi

Program PhD dalam Program Geosciences Petroleum merangsang penyelidikan dan pembangunan untuk memupuk penyelesaian inovatif bagi cabaran dalam sains, teknologi, dan kejuruteraan, membangunkan pemimpin pemimpin yang akan datang dalam bidang akademik untuk memacu ekonomi pengetahuan di UAE, dan memajukan profil teknologi UAE dan industri minyak dan gas serantau.

Doktor Falsafah dalam Kejuruteraan

Khalifa University of Science and Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi + 1 lagi

Ijazah Doktor Falsafah dalam Kejuruteraan (Ph.D. in Engineering) dianugerahkan kepada calon yang berjaya menyelesaikan kursus yang diajar dan komponen penyelidikan program. Pelajar dikehendaki melengkapkan program kursus lanjutan dalam bidang kejuruteraan.