PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD in Dubai di Emiriah Arab Bersatu 2019

Bilangan institusi pendidikan yang menawarkan program lepasan ijazah kepada pelajar antarabangsa semakin meningkat di Dubai. Universiti-universiti di Dubai mewujudkan kerjasama dengan universiti terkemuka barat, jauh memperluaskan pilihan untuk pelajar antarabangsa, membuat PhD di Dubai lokasi menarik bagi pendidikan. Di samping itu, Dubai telah berkembang dengan cepat menjadi sebuah bandaraya antarabangsa dan hab ekonomi dan kewangan bagi ekonomi global. Mereka mengejar PhD di Dubai akan menikmati bandar yang menarik dan semua bahawa ia tawarkan.

PhD dalam keperluan Dubai berbeza-beza mengikut universiti dan program khusus. Secara umumnya, untuk dianugerahkan PhD dalam Dubai, calon mesti melengkapkan penyelidikan dan mempertahankan tesis atau disertasi yang menyumbang kepada bidang pengajian calon. Ini biasanya mengambil masa sekurang-kurangnya 4 tahun untuk disiapkan, tetapi kadang-kadang lebih lama.

Jika anda sedang mencari untuk budaya, intelek, menarik, dan persekitaran yang merangsang untuk melanjutkan pelajaran anda, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan PhD di Dubai. Sila lihat melalui pilihan di bawah!

Hasil Filter

Phd

University of Dubai
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Pada akhir program PhD, calon dijangka telah memenuhi objektif pembelajaran berikut: Membangunkan soalan penyelidikan perintis utama yang boleh diterokai secara empirik untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan kreatif untuk masalah-masalah tertentu; Explore pengetahuan teori maju untuk membangunkan kemahiran penyelidikan melalui penyelidikan asal; Mengintegrasikan pengetahuan lanjutan ke dalam konteks dan peranan pengurusan dan organisasi; Sediakan untuk mengajar tanggungjawab dalam pendidikan tinggi (bagi mereka yang mengharapkan untuk memasuki profesion perguruan)

Projek penyelidikan untuk pelajar siswazah

The Graduate School at The Petroleum Institute
Kampus Sepenuh masa 9 - 12 bulan Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Dubai + 1 lagi

Projek Penyelidikan untuk Pelajar Siswa Pelajar PI mempunyai beberapa projek penyelidikan yang ditaja untuk melawati pelajar siswazah (PhD dan Sarjana peringkat tinggi). Pelajar siswazah yang dikehendaki dikehendaki menghabiskan beberapa bulan di PI yang bekerja di bawah pengawasan fakulti PI.

PhD dalam Matematik dan Sains Komputer

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Sains Matematik dan Komputer gembira menawarkan PhD dalam sains Komputer dengan penyelidikan kepada pelajar di kampus Dubai.

PhD dalam Pengurusan dan Bahasa

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Program PhD di Pusat Pengajian Sains Sosial menawarkan peluang yang unik untuk pelajar di rantau ini untuk meneliti isu-isu berkaitan dengan dunia Islam dan Arab serta di seluruh dunia.

PhD dalam Kejuruteraan dan Sains Fizikal

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Kejuruteraan dan Sains Fizikal memberikan nilai yang sangat tinggi untuk membolehkan orang mendapatkan ijazah PhD (Doktor Falsafah) dengan penyelidikan dan dengan senang hati dapat memperluaskan kemudahan ini kepada para pelajar di Kampus Dubai.

PhD dalam Tenaga, Geosains, Infrastruktur dan Masyarakat

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Academic City

Sekolah Tenaga, Geosains, Infrastruktur dan Masyarakat mempunyai budaya penyelidikan yang kuat dengan pelajar penyelidikan yang membuat sumbangan yang sangat bernilai terhadap profil penyelidikan keseluruhan Sekolah.