PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD in Abu Dhabi di Emiriah Arab Bersatu 2019

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Bandar Abu Dhabi kedudukan sebagai kedua terbesar di Emiriah Arab Bersatu hosting dengan penduduk hampir satu juta penduduk. Ia sebelum ini telah disenaraikan sebagai bandar yang terkaya di dunia dan terdiri daripada latar langit yang unik yang tiada perlawanan lain. Ia mempunyai pelbagai pertubuhan pendidikan tinggi di dalam.

PhD in Abu Dhabi di Emiriah Arab Bersatu

Hasil Filter

Projek penyelidikan untuk pelajar siswazah

The Graduate School at The Petroleum Institute
Kampus Sepenuh masa 9 - 12 bulan Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Dubai + 1 lagi

Projek Penyelidikan untuk Pelajar Siswa Pelajar PI mempunyai beberapa projek penyelidikan yang ditaja untuk melawati pelajar siswazah (PhD dan Sarjana peringkat tinggi). Pelajar siswazah yang dikehendaki dikehendaki menghabiskan beberapa bulan di PI yang bekerja di bawah pengawasan fakulti PI.

Doktor Falsafah dalam Geosains Petroleum

Khalifa University of Science and Technology
Kampus 4 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi

Program PhD dalam Program Geosciences Petroleum merangsang penyelidikan dan pembangunan untuk memupuk penyelesaian inovatif bagi cabaran dalam sains, teknologi, dan kejuruteraan, membangunkan pemimpin pemimpin yang akan datang dalam bidang akademik untuk memacu ekonomi pengetahuan di UAE, dan memajukan profil teknologi UAE dan industri minyak dan gas serantau.

Doktor Falsafah dalam Kejuruteraan

Khalifa University of Science and Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi + 1 lagi

Ijazah Doktor Falsafah dalam Kejuruteraan (Ph.D. in Engineering) dianugerahkan kepada calon yang berjaya menyelesaikan kursus yang diajar dan komponen penyelidikan program. Pelajar dikehendaki melengkapkan program kursus lanjutan dalam bidang kejuruteraan.