Filter
Doktor Falsafah
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan PhD dalam Elektronik di UK 2019/2020

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

program elektronik yang direka untuk mengajar pelajar tentang bagaimana elektrik litar fungsi dan bagaimana ia diciptakan. Lamanya boleh dilakukan dengan papan litar dan kursus matematik dan fizik boleh diambil. pelajar elektronik mungkin dapat memilih pengkhususan yang seperti kejuruteraan rangkaian komputer atau komunikasi elektronik.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan PhD dalam Elektronik di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Elektronik, United Kingdom

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Sekolah Kejuruteraan dan Seni Digital menawarkan derajat penyelidikan dalam pelbagai bidang penyelidikan, yang berkaitan dengan Kejuruteraan Elektronik, Kawalan dan Maklu ... [+]

Selain menawarkan kemudahan dan peralatan penyelidikan yang cemerlang, Sekolah ini membolehkan para pelajar peluang untuk menyertai seminar penyelidikan dan bengkel yang biasa dan menawarkan pelajar peluang menghadiri persidangan antarabangsa untuk membentangkan kerja mereka. Sebagai pelajar penyelidikan di Sekolah, anda akan menjadi ahli salah satu kumpulan penyelidikan yang maju.

Kawasan penyelidikan

Komunikasi

Aktiviti Kumpulan Komunikasi meliputi sistem dan komponen teknologi dari gelombang mikro ke kekerapan terahertz. Ini termasuk photonics, antena dan komponen wayarles untuk pelbagai sistem komunikasi. Kumpulan mempunyai alat penyelidikan perisian yang luas bersama-sama dengan ruangan anechoic, penganalisis rangkaian dan spektrum antena kepada frekuensi gelombang milimeter dan penjanaan isyarat optik, kemudahan pemprosesan dan pengukuran. Tema penyelidikan semasa termasuk:... [-]

United Kingdom Canterbury
Januari 2020
English
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Sekolah Elektronik, Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer (EEECS) bertujuan untuk meningkatkan cara kami menggunakan teknologi dalam komunikasi, perkhidmatan kesihatan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah Elektronik, Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer (EEECS) bertujuan untuk meningkatkan cara kami menggunakan teknologi dalam komunikasi, perkhidmatan kesihatan, keselamatan data dan banyak bidang berkaitan lain.

Penyelidikan perintis adalah nadi sekolah dan dibuktikan oleh Latihan Penilaian Penyelidikan terkini (RAE), di mana lebih daripada 80% penyelidikan sekolah dinilai terbaik di peringkat antarabangsa atau dunia.

Di dalam Sekolah, kami mempunyai beberapa pusat penyelidikan pakar termasuk Institut Penyelidikan Global, yang mengkhususkan diri dalam Cyber Security, Sains Tanpa Wayar dan Data, Institut Elektronik, Komunikasi dan Teknologi Maklumat (ECIT) dan Pusat Sistem Pembuatan Pintar dan Autonomi.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu