PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Slovakia

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Republik Slovak adalah keadaan daratan di Eropah Tengah. Ia mempunyai penduduk lebih lima juta orang. Sebab-sebab utama untuk melawat Slovakia adalah keindahan alam semula jadi, sejarah hidup dan peluang yang hebat untuk bersantai. Slovaks yang ramah dan aman orang yang hidup dalam sebuah negara demokratik percuma. Comenius Univerzity merupakan universiti tertua yang sedia ada Slovak, di Bratislava.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Slovakia

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Slovakia Filter

Doktor Falsafah dalam Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

Pan-European University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Slovakia Bratislava

Sejak tahun 2005, Fakulti Ekonomi dan Perniagaan telah mula menyediakan pelajar mereka untuk berjaya dalam persekitaran ekonomi global.