Filter
Doktor Falsafah
Sepanyol A Coruña Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi di Amerika A Coruña Sepanyol

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pakar dilatih untuk memahami kedua-dua bagaimana tindakan dan trend massa individu menjejaskan ekonomi. Ramai pakar dalam bidang mata pelajaran tertentu seperti dasar awam, ekonomi perniagaan dan tingkah laku pengguna.

 

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi di Amerika A Coruña di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, A Coruña

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
A Coruña
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade da Coruña

Program Doktor Falsafah dalam Statistik dan Penyelidikan Operasi adalah gelar interuniversity rasmi yang ditawarkan bersama oleh tiga universiti awam di Galicia. Objektif ... [+]

pengenalan

Program Doktor Falsafah dalam Statistik dan Penyelidikan Operasi adalah gelar interuniversity rasmi yang ditawarkan bersama oleh tiga universiti awam di Galicia. Objektifnya adalah untuk melatih penyelidik dalam bidang statistik dan penyelidikan operasi, supaya mereka dapat menyelesaikan tesis kedoktoran dan mengembangkan kerjaya akademik atau profesional seterusnya dalam bidang saintifik.

Mengapa belajar ijazah

Pengambilan keputusan di dunia hari ini, di mana terdapat banyak data yang banyak, menjadikannya perlu untuk menggunakan alat statistik dan matematik yang semakin canggih, yang mesti dibangunkan oleh pakar-pakar seperti yang terlatih dalam program doktoral ini .

Apa yang dipelajari... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Program rasmi Doktor Kepelbagaian Interuniversity dalam Analisis Ekonomi dan Strategi Perniagaan merespon dengan niat untuk mengintegrasikan dalam penyelidik program dokt ... [+]

pengenalan

Program rasmi Doktor Kepelbagaian Interuniversity dalam Analisis Ekonomi dan Strategi Perniagaan merespon dengan niat untuk mengintegrasikan dalam penyelidik program doktoral yang sama dari berbagai bidang Ekonomi dan Perniagaan dari Fakultas Ekonomi dan Ilmu Pengetahuan dari Universitas Coruña, Santiago dari Compostela dan Vigo, yang melakukan penyelidikan yang berkualiti berbanding dengan penerbitan mereka dalam jurnal ilmiah prestij antarabangsa. Objektifnya adalah untuk melatih para penyelidik yang mampu menerbitkan karya mereka dalam jurnal akademik yang hadir dalam Journal of Citation Report (JCR). Akibatnya, program ini bertujuan untuk melatih pelajar yang mampu mengendalikan model teori dengan mudah dan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan teknik ekonometrik yang membolehkan mereka mendapatkan maklumat yang dapat diverifikasi dari data ekonomi empirikal.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu