Filter
Doktor Falsafah
Rusia Moskva Moscow Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Moscow Rusia

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Bandar Moscow dianggap mempunyai pengaruh yang paling politik di Rusia. Ia rumah kepada beberapa jutawan di dunia. Moscow mempunyai lebih 11 juta penduduk dan ekonomi yang cergas. Bandar ini mempunyai 60 universiti negeri dan majoriti besar pelajar dalam bidang sains.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Moscow di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Moscow

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MSU - Moscow State University Graduate School

Program Doktor GSBA (PhD) dirancang dan berstruktur untuk memupuk penyelidikan akademik dalam ekonomi dan pengurusan terpakai. Program ini bertujuan untuk calon-calon yan ... [+]

Program Doktor Falsafah (PhD) diajar dalam bahasa Rusia.

Program Doktor Falsafah (PhD) Mentoring Researchers in Applied Economics and Management

Penyelidikan dan pembangunan pengetahuan adalah dimensi asas bagi semua program GSBA. Program Doktor GSBA direka dan distrukturkan untuk memupuk penyelidikan akademik dalam ekonomi dan pengurusan terpakai. Program ini bertujuan untuk calon-calon yang mempunyai kebolehan intelektual yang cemerlang dan komitmen yang kuat untuk penyelidikan.

Memerlukan sekurang-kurangnya tiga tahun, program Doktor terdiri daripada kursus wajib dalam tahun pertama pengajian, amalan mengajar semasa tahun kedua dan ketiga pengajian. Penyelidikan, yang membawa kepada disertasi, bermula pada tahun-tahun pertama dan berterusan melalui kursus pengajian.... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2019
Russian
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu