Filter
Doktor Falsafah
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Rusia

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Rusia

MSU - Moscow State University Graduate School

Program Doktor GSBA (PhD) dirancang dan berstruktur untuk memupuk penyelidikan akademik dalam ekonomi dan pengurusan terpakai. Program ini bertujuan untuk calon-calon yan ... [+]

Program Doktor Falsafah (PhD) diajar dalam bahasa Rusia.

Program Doktor Falsafah (PhD) Mentoring Researchers in Applied Economics and Management

Penyelidikan dan pembangunan pengetahuan adalah dimensi asas bagi semua program GSBA. Program Doktor GSBA direka dan distrukturkan untuk memupuk penyelidikan akademik dalam ekonomi dan pengurusan terpakai. Program ini bertujuan untuk calon-calon yang mempunyai kebolehan intelektual yang cemerlang dan komitmen yang kuat untuk penyelidikan.

Memerlukan sekurang-kurangnya tiga tahun, program Doktor terdiri daripada kursus wajib dalam tahun pertama pengajian, amalan mengajar semasa tahun kedua dan ketiga pengajian. Penyelidikan, yang membawa kepada disertasi, bermula pada tahun-tahun pertama dan berterusan melalui kursus pengajian.... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2020
Russian
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu