Filter
Doktor Falsafah
Republik Czech South Moravian Region Brno Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Brno Republik Czech

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Bandar ini telah menghasilkan orang-orang terkemuka; pengasas genetik Mendel Gregory mempunyai universiti dinamakan sempena nama beliau. Walau bagaimanapun, bandar ini mempunyai cabaran yang masih, dan ia berusaha melalui institusi pendidikan yang lebih tinggi, untuk menghasilkan Mendels lain yang boleh memberi kesan kepada masyarakat.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Brno di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Brno

Ijazah
Lokasi
Republik Czech
South Moravian Region
Brno
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Brno University of Technology

Pendidikan kedoktoran menyediakan kepada graduan dengan ijazah Sarjana dalam bidang pengurusan syarikat dan ekonomi peringkat pendidikan yang lebih tinggi memperdalam pen ... [+]

Pengurusan Syarikat dan Ekonomi

Singkatan: DSP-ŘEP-E Tempoh Pengajian: 4 tahun Program: Ekonomi dan Pengurusan Fakulti: Fakulti Perniagaan dan Pengurusan Tahun akademik: 2019/2020 Diiktiraf sehingga: 1.11.2019 Cara pengajian: Sepenuh masa, Gabungan

Profil cawangan:

Pendidikan kedoktoran menyediakan kepada graduan dengan ijazah Sarjana dalam bidang pengurusan syarikat dan ekonomi peringkat pendidikan yang lebih tinggi memperdalam pengetahuan teoritis. Tujuan cawangan kajian doktoral adalah untuk mengajar kaedah kerja saintifik.

Hasil pembelajaran utama:

Lulusan penyelidikan doktoral mampu kerja saintifik, penyelidikan dan arahan bebas. Dia bersedia untuk menangani masalah konsep, penyelidikan dan pembangunan yang mencabar dalam pengurusan dan ekonomi. Beliau dapat menjalankan penyelidikan, pembangunan, dan pengeluaran secara bebas dalam amalan.... [-]

Republik Czech Brno
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu