PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Lisbon Portugal

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Lisbon adalah ibu kota Portugal 's dan mempunyai penduduk seramai lebih daripada 500,000 orang di dalam pentadbirannya. Dengan Kesatuan Eropah, Lisbon datang 11 dari segi penduduk dan antara bandar tertua di bumi. Terdapat 3 universiti terkemuka di Lisbon iaitu; Lisbon Universiti, Universiti Teknikal Lisbon dan Universiti New Lisbon.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Lisbon di Portugal

6 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Lisbon Filter

PhD dalam bidang Ekonomi

Nova School of Business and Economics
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Oktober 2019 Portugal Lisbon

program kami bertujuan untuk menarik pelajar yang terbaik dalam bidang ekonomi dan kewangan. Komitmen kami adalah untuk melatih pelajar PhD kita untuk menjadi penyelidik bebas yang berkelayakan. graduan PhD kami sudah biasa dengan state-of-the-art kedua-dua alat teori dan empirikal dalam bidang ekonomi dan kewangan.

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

phd dalam matematik digunakan untuk ekonomi dan pengurusan

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

The PhD dalam Matematik Gunaan untuk Ekonomi dan Pengurusan baru-baru ini telah direka semula sebagai kursus kitaran 3 mengikut undang-undang ini, untuk memenuhi ...

PhD dalam bidang ekonomi

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

PhD in Economics bertujuan menyediakan pendidikan yang menyediakan graduan PhD untuk kerja profesional yang memerlukan kepakaran teknikal dan saintifik yang lebih tinggi, menyediakan mereka untuk karier antarabangsa dalam Ekonomi.

PhD dalam Kewangan

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Kampus 3 - 3 tahun Oktober 2019 Portugal Lisbon

Program PhD dalam Kewangan di ISCTE-IUL adalah program yang ketat yang direka untuk melatih pelajar untuk menghasilkan penyelidikan yang berkualiti tinggi. Program ini sesuai untuk pelajar yang ingin menjadi ahli fakulti di universiti-universiti penyelidikan atau yang ingin membawa jabatan penyelidikan di institusi kewangan.

PhD dalam Ekonomi

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Kampus Sepenuh masa 4 - 4 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

PhD in Economics adalah program empat tahun yang terdiri daripada satu setengah tahun kursus diikuti oleh dua setengah tahun penyelidikan.