Filter
Doktor Falsafah
Portugal Lisbon Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Lisbon Portugal

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Lisbon adalah ibu kota Portugal 's dan mempunyai penduduk seramai lebih daripada 500,000 orang di dalam pentadbirannya. Dengan Kesatuan Eropah, Lisbon datang 11 dari segi penduduk dan antara bandar tertua di bumi. Terdapat 3 universiti terkemuka di Lisbon iaitu; Lisbon Universiti, Universiti Teknikal Lisbon dan Universiti New Lisbon.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Lisbon di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

6 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Lisbon

Ijazah
Lokasi
Portugal
Lisbon
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Nova School of Business and Economics

program kami bertujuan untuk menarik pelajar yang terbaik dalam bidang ekonomi dan kewangan. Komitmen kami adalah untuk melatih pelajar PhD kita untuk menjadi penyelidik ... [+]

program kami bertujuan untuk menarik pelajar yang terbaik dalam bidang ekonomi dan kewangan. Komitmen kami adalah untuk melatih pelajar PhD kita untuk menjadi penyelidik bebas yang berkelayakan. graduan PhD kami sudah biasa dengan state-of-the-art kedua-dua alat teori dan empirikal dalam bidang ekonomi dan kewangan. Mereka mampu untuk memajukan sempadan penyelidikan dan menyediakan cadangan dasar berasaskan bukti.

Nova SBE graduan PhD sistematik sesuai dengan jawatan dalam institusi akademik dan penyelidikan antarabangsa yang kompetitif. Para pelajar kita juga bersedia untuk mengisi jawatan tertinggi dalam syarikat-syarikat perniagaan, institusi kewangan, dan organisasi kerajaan.

... [-]
Portugal Lisbon
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

... [+]

Bagaimanakah kursus berstruktur?

Ke-2 dan ke-3 tahun

[-]
Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

The PhD dalam Matematik Gunaan untuk Ekonomi dan Pengurusan baru-baru ini telah direka semula sebagai kursus kitaran 3 mengikut undang-undang ini, untuk memenuhi ... ... [+]

PhD dalam Matematik Gunaan untuk Ekonomi dan Pengurusan

The PhD dalam Matematik Gunaan untuk Ekonomi dan Pengurusan baru-baru ini telah direka semula sebagai kursus kitaran 3 mengikut undang-undang ini, untuk memenuhi jurang mengenai latihan lanjutan dalam mata pelajaran Matematik yang melibatkan permohonan kepada bidang Ekonomi dan Pengurusan.

Kursus baru mempunyai profesor yang berkelayakan, terutama dalam bidang Sains Aktuari, Analisis, Sistem Dinamik, Kewangan Ekonometrik, Kewangan Matematik, makro dan mikro-Ekonometrik, Penyelidikan Operasi, Statistik dan Time Series.

Di mana kursus yang diajar?

Lisbon, di Pusat Pengajian Ekonomi dan Pengurusan (ISEG), salah satu daripada tujuh institusi autonomi yang membentuk Universiti Teknikal Lisbon.... [-]

Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

PhD in Economics bertujuan menyediakan pendidikan yang menyediakan graduan PhD untuk kerja profesional yang memerlukan kepakaran teknikal dan saintifik yang lebih tinggi, ... [+]

Ph.D. dalam bidang ekonomi

Matlamat utama PhD dalam Ekonomi adalah untuk menyediakan pendidikan sebagai persediaan untuk kedudukan dalam profesion yang menuntut kelayakan teknikal dan sains yang tinggi, sementara membolehkan graduan melanjutkan kerjaya antarabangsa dalam Ekonomi.

Sasaran

Mereka yang mencari pendidikan lanjutan dan yang ingin menjalankan penyelidikan dalam Ekonomi, sebagai persediaan untuk peranan yang sangat berkelayakan dalam sektor awam atau sektor swasta. Kedudukan tersebut termasuk pengajaran dan penyelidikan universiti, kepimpinan dan pengurusan organisasi dan antarabangsa, perundingan, latihan, dan projek penyelidikan dan kajian. .

Mengapa memilih ISEG?... [-]

Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Program PhD dalam Kewangan di ISCTE-IUL adalah program yang ketat yang direka untuk melatih pelajar untuk menghasilkan penyelidikan yang berkualiti tinggi. Program ini se ... [+]

PhD dalam Pengajian Ekonomi in Lisbon Portugal. Sebab-sebab untuk memilih program PhD Kewangan di ISCTE-IUL: program yang komprehensif dan fleksibel yang direka untuk melengkapkan pelajar dengan semua alat yang diperlukan untuk penyelidikan yang berkualiti tinggi; fakulti besar, memegang ijazah doktor falsafah daripada beberapa universiti utama Eropah dan Utara Amerika, yang mempunyai kepakaran luas dalam kebanyakan bidang kewangan, termasuk harga aset, kewangan korporat, derivatif dan perbankan; Akses kepada yang terbaik pangkalan data antarabangsa: WRDS, CRSP, Compustat, Datastream, Worldscope, Reuters, Bloomberg; Pendedahan kepada negeri-of-the-art penyelidikan melalui satu siri seminar dengan penceramah dari universiti terkemuka Eropah dan Utara-Amerika. peluang yang tidak menyenangkan untuk memperoleh ijazah dua dalam Kewangan dan Ekonomi dengan universiti rakan kongsi kami - Universiti Delaware Tarikh Akhir Permohonan ... [-]
Portugal Lisbon
Oktober 2019
Portugis
3 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

PhD in Economics adalah program empat tahun yang terdiri daripada satu setengah tahun kursus diikuti oleh dua setengah tahun penyelidikan. ... [+]

PhD in Economics adalah program empat tahun yang terdiri daripada satu setengah tahun kursus diikuti oleh dua setengah tahun penyelidikan.

Pada tahun pertama program ini, tumpuan diberikan kepada asas untuk penyelidikan yang berjaya. Pada semester pertama tahun kedua, pelajar memilih tiga kursus tambahan dalam mata pelajaran bidang (atau mata pelajaran tambahan dalam mata pelajaran teras), yang sepatutnya berkaitan dengan minat penyelidikan mereka. Pada semester kedua tahun kedua dan pada tahun ketiga dan keempat, pelajar dijangka akan membangunkan projek penyelidikan mereka dan menulis disertasi di bawah pengawasan ahli fakulti.

Penonton

Program ini diarahkan kepada dua penerima utama: (i) mereka yang ingin menjadi ahli akademik yang berjaya di universiti dan institusi penyelidikan; dan (ii) mereka yang ingin meneruskan kerjaya sebagai ahli ekonomi profesional yang bekerja untuk bank pusat, industri perbankan, institusi kerajaan atau perundingan kewangan dan kewangan.... [-]

Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
Portugis
Sepenuh masa
4 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu