PHDSTUDIES

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Poland

Seseorang mesti mencapai dua perkara apabila mendapat PhD. Pertama seseorang itu perlu memahami sesuatu subjek dengan teliti. Kedua, salah satu mesti meluas dalam pengetahuan tentang subjek itu.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Poland

3 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Poland Filter

Ph.D. dalam Ekonomi dan Pengurusan

Technical University of Liberec
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program ini melengkapkan pelajar dengan pengetahuan pakar dalam pentadbiran dan pengurusan perniagaan, yang memberi tumpuan kepada kelakuan dan pengurusan perusahaan dalam per ...

Baca lebih lanjut

Ph.D. kajian dalam bidang ekonomi, kewangan dan pengurusan (EFM)

Cracow University of Economics
Doktor Falsafah
Okt 2020
<
Sambilan
<
3 tahun
English
Kampus

Cracow Universiti Ekonomi menawarkan inovatif sambilan Ph.D. Kajian dalam bidang Ekonomi, Kewangan dan Pengurusan (EFM). Kajian-kajian yang dijalankan dalam bahasa Inggeris se ...

Baca lebih lanjut

Ph.D. dalam Kejuruteraan Sistem dan Informatika, Ekonomi dan Informatika

Technical University of Liberec
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
English
Kampus

Matlamat program ini adalah untuk menyediakan calon dengan Ph.D yang kompleks. kajian dalam teknologi dan sistem IT serta pengetahuan asas dalam ekonomi.

Baca lebih lanjut