Filter
Doktor Falsafah
Jerman Berlin Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Berlin Jerman

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Berlin merupakan kawasan yang mempunyai status kedua-dua bandar dan negeri. Ia adalah ibu negara dan bandar terbesar di Jerman dan rumah kepada lebih daripada 3 juta penduduk. Ini adalah sebuah bandar Jerman yang merupakan rumah kepada pertubuhan pendidikan terkenal pengajian tinggi.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Berlin di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Berlin

Ijazah
Lokasi
Jerman
Berlin
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
DIW Graduate Center

Memohon kepada DIW Graduate Center, di mana kecemerlangan akademik memenuhi persekitaran merangsang pemikir ekonomi terbesar di Jerman. ... [+]

PhD dalam bidang Ekonomi - dengan biasiswa sepenuh masa di DIW Graduate Center

Siapa kita Institut Jerman untuk Penyelidikan Ekonomi Malaysia (DIW Berlin) adalah salah satu institut penyelidikan ekonomi terkemuka di Jerman. Kami adalah bebas, institut bukan keuntungan yang terlibat dalam penyelidikan ekonomi, perkhidmatan dan nasihat dasar. Selain bekerjasama rapat dengan universiti-universiti di Berlin dan Brandenburg, kami juga aktif dalam rangkaian akademik antarabangsa.

Matlamat DIW Graduate Center adalah untuk menyediakan pelajar kedoktoran yang cemerlang dengan persekitaran yang penyelidikan dan struktur latihan yang akan membangunkan bakat mereka dengan cara yang boleh diteladani. Ia memberikan mereka kepada pemahaman yang mendalam tentang proses ekonomi dan sosial yang sama menawarkan mereka peluang untuk menggunakan pengetahuan mereka dalam persekitaran penyelidikan profesional salah satu daripada kumpulan pemikir ekonomi utama di Jerman.... [-]

Jerman Berlin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu