Filter
Doktor Falsafah
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Jerman

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Jerman

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
DIW Graduate Center

Memohon kepada DIW Graduate Center, di mana kecemerlangan akademik memenuhi persekitaran merangsang pemikir ekonomi terbesar di Jerman. ... [+]

PhD dalam bidang Ekonomi - dengan biasiswa sepenuh masa di DIW Graduate Center

Siapa kita Institut Jerman untuk Penyelidikan Ekonomi Malaysia (DIW Berlin) adalah salah satu institut penyelidikan ekonomi terkemuka di Jerman. Kami adalah bebas, institut bukan keuntungan yang terlibat dalam penyelidikan ekonomi, perkhidmatan dan nasihat dasar. Selain bekerjasama rapat dengan universiti-universiti di Berlin dan Brandenburg, kami juga aktif dalam rangkaian akademik antarabangsa.

Matlamat DIW Graduate Center adalah untuk menyediakan pelajar kedoktoran yang cemerlang dengan persekitaran yang penyelidikan dan struktur latihan yang akan membangunkan bakat mereka dengan cara yang boleh diteladani. Ia memberikan mereka kepada pemahaman yang mendalam tentang proses ekonomi dan sosial yang sama menawarkan mereka peluang untuk menggunakan pengetahuan mereka dalam persekitaran penyelidikan profesional salah satu daripada kumpulan pemikir ekonomi utama di Jerman.... [-]

Jerman Berlin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu