PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Ghana

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pakar dilatih untuk memahami kedua-dua bagaimana tindakan dan trend massa individu menjejaskan ekonomi. Ramai pakar dalam bidang mata pelajaran tertentu seperti dasar awam, ekonomi perniagaan dan tingkah laku pengguna.

 

Ghana, yang dikenali sebagai Republik Ghana, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di Teluk Guinea dan Lautan Atlantik di Barat Africas

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Ghana

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Ghana Filter

PhD dalam bidang ekonomi

University of Ghana
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 Ghana Accra

Program Ph.D dalam Ekonomi adalah program 3 tahun yang melibatkan tesis. Mungkin ada Tahun Kualifikasi tambahan kursus

Phd dalam bidang perakaunan dan kewangan

Unicaf University (MW)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Kaherah Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 27 lagi

Matlamat program PhD adalah untuk menyediakan generasi penyelidik terkemuka. PhD adalah satu program penyelidikan akademik yang berdikari bebas, disokong oleh satu pasukan penyelia yang membuat sumbangan asli kepada pengetahuan yang ditulis dalam disertasi yang boleh diterbitkan.