PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Colombia

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Colombia

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Colombia Filter

Doktor dalam Ekonomi

Pontificia Universidad Javeriana
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Januari 2020 Colombia Bogotá

Program PhD dalam Ekonomi berusaha melatih para profesional dengan kapasiti teoritis, analisis dan metodologi yang paling maju untuk memimpin projek-projek penyelidikan. Penyelidikan inovatif mereka akan memperluaskan bidang pengetahuan semasa dan akan membantu dalam perumusan dasar ekonomi dan sosial yang beretika dan bertanggungjawab.