Filter
Doktor Falsafah
Colombia Bogotá Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Bogotá Colombia

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Pendidikan tinggi di Colombia dilakukan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol dan Portugis Cina. Ini dapat menghapuskan isu halangan bahasa di institusi-institusi pengajian tinggi di kalangan pelajar antarabangsa yang lain.

Bogota mempunyai sistem pelbagai universiti dan kolej. Pelajar yang datang atau memilih untuk belajar di sini mempunyai pelbagai pilihan pilihan di mana institusi untuk menyertai. Semua institusi berkualiti walaupun; ia hanya memilih di mana sebahagian daripada bandar yang anda ingin belajar.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Bogotá di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Bogotá

Ijazah
Lokasi
Colombia
Bogotá
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Pontificia Universidad Javeriana

Program PhD dalam Ekonomi berusaha melatih para profesional dengan kapasiti teoritis, analisis dan metodologi yang paling maju untuk memimpin projek-projek penyelidikan. ... [+]

Program PhD dalam Ekonomi berusaha melatih para profesional dengan kapasiti teoritis, analisis dan metodologi yang paling maju untuk memimpin projek-projek penyelidikan. Penyelidikan inovatif mereka akan memperluaskan bidang pengetahuan semasa dan akan membantu dalam perumusan dasar ekonomi dan sosial yang beretika dan bertanggungjawab.

Maklumat amTajuk pemberian: Doktor dalam EkonomiModality: Penuh waktuSNIES: 107650Anggaran tempoh: 4 tahunResolusi pendaftaran yang berkelayakan: Resolusi 262 dari 16 Januari, 2019, sah sehingga 16 Januari 2026Yuran pendaftaran: $ 15,750,000 / Semester *Jenis latihan: PascasiswazahTempat di mana ia ditawarkan: Bogotá DC

* Nilai pendaftaran sepadan dengan kos setiap tempoh yang ditetapkan untuk tahun 2019.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu