Filter
Doktor Falsafah
Colombia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Colombia

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Colombia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Pontificia Universidad Javeriana

Program PhD dalam Ekonomi berusaha melatih para profesional dengan kapasiti teoritis, analisis dan metodologi yang paling maju untuk memimpin projek-projek penyelidikan. ... [+]

Program PhD dalam Ekonomi berusaha melatih para profesional dengan kapasiti teoritis, analisis dan metodologi yang paling maju untuk memimpin projek-projek penyelidikan. Penyelidikan inovatif mereka akan memperluaskan bidang pengetahuan semasa dan akan membantu dalam perumusan dasar ekonomi dan sosial yang beretika dan bertanggungjawab.

Maklumat amTajuk pemberian: Doktor dalam EkonomiModality: Penuh waktuSNIES: 107650Anggaran tempoh: 4 tahunResolusi pendaftaran yang berkelayakan: Resolusi 262 dari 16 Januari, 2019, sah sehingga 16 Januari 2026Yuran pendaftaran: $ 15,750,000 / Semester *Jenis latihan: PascasiswazahTempat di mana ia ditawarkan: Bogotá DC

* Nilai pendaftaran sepadan dengan kos setiap tempoh yang ditetapkan untuk tahun 2019.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu