PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Xiamen China

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Pendidikan cina lebih tinggi selama beberapa tahun telah dipilih sebagai salah satu yang terbaik di kalangan negara-negara Asia. Negara ini mempunyai lebih 150 kedua-dua universiti awam dan swasta milik pengedaran di semua wilayah cina. Pendidikan yang lebih tinggi berasaskan penyelidikan.

Permintaan pendidikan tinggi di bandar ini semakin meningkat lebih dan lebih setiap tahun. Ini telah menyaksikan kemunculan banyak institusi pengajian tinggi untuk berkhidmat kepada pelajar. Hasil daripada ini bertambah baik tahap pendidikan yang lebih tinggi, kota kini mengalami perkembangan sosial dan ekonomi.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Xiamen di China

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Xiamen Filter

Doktor dalam Ekonomi

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 China Xiamen

Program doktoral antarabangsa dalam bidang ekonomi dan kewangan di WISE