Filter
Doktor Falsafah
China Fujian Xiamen Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Xiamen China

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Pendidikan cina lebih tinggi selama beberapa tahun telah dipilih sebagai salah satu yang terbaik di kalangan negara-negara Asia. Negara ini mempunyai lebih 150 kedua-dua universiti awam dan swasta milik pengedaran di semua wilayah cina. Pendidikan yang lebih tinggi berasaskan penyelidikan.

Permintaan pendidikan tinggi di bandar ini semakin meningkat lebih dan lebih setiap tahun. Ini telah menyaksikan kemunculan banyak institusi pengajian tinggi untuk berkhidmat kepada pelajar. Hasil daripada ini bertambah baik tahap pendidikan yang lebih tinggi, kota kini mengalami perkembangan sosial dan ekonomi.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Xiamen di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Xiamen

Ijazah
Lokasi
China
Fujian
Xiamen
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

Program doktoral antarabangsa dalam bidang ekonomi dan kewangan di WISE ... [+]

Program doktoral antarabangsa dalam bidang ekonomi dan kewangan di WISE

WISE memberi tumpuan kepada ekonomi dan pendidikan kewangan yang berkualiti tinggi, penyelidikan sempadan, dan pertukaran akademik dan kerjasama akademik antarabangsa yang intensif. Dengan ahli fakulti yang cemerlang yang direkrut dari universiti di luar negara, semua program ijazah dijalankan dalam Bahasa Inggeris berdasarkan standard umum antarabangsa.

WISE

Ekonomi KuantitatifEkonomi BaratKewanganStatistikButiran Program

Tempoh program: 4 tahun pengajian sepenuh masa Bahasa pengajaran: Bahasa Inggeris Program permulaan: Semester kejatuhan Yuran pengajian: RMB 55,000 setahun, RMB 165,000 secara keseluruhan Bayaran permohonan: 400RMB... [-]

China Xiamen
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu