Filter
Doktor Falsafah
Benin Cotonou Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Cotonou Benin

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pakar dilatih untuk memahami kedua-dua bagaimana tindakan dan trend massa individu menjejaskan ekonomi. Ramai pakar dalam bidang mata pelajaran tertentu seperti dasar awam, ekonomi perniagaan dan tingkah laku pengguna.

 

Benin, bertempat di Afrika Barat, adalah rumah kepada banyak pilihan pendidikan tinggi. Terdapat 10 cawangan Universiti Kebangsaan Benin di seluruh negara, dan jumlah bilangan institusi awam dan swasta digabungkan adalah 94.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Cotonou di Benin

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Cotonou

Ijazah
Lokasi
Benin
Cotonou
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
African School of Economics

Program PhD ASE Ekonomi menyediakan latihan kedoktoran dalam bidang Ekonomi dimodelkan selepas beberapa program yang terbaik di Amerika Utara. Ia terbuka kepada pelajar y ... [+]

PhD dalam bidang Ekonomi

Program PhD ASE Ekonomi menyediakan latihan kedoktoran dalam bidang Ekonomi dimodelkan selepas beberapa program yang terbaik di Amerika Utara. Ia terbuka kepada pelajar yang berjaya menamatkan MMES mereka, program MBA atau MPA di ASE, tetapi juga terbuka kepada calon-calon yang datang dari program-program lain yang sudah memegang ijazah Master. Program kedoktoran bertujuan untuk melatih pelajar untuk menghasilkan penyelidikan yang inovatif dan ketat, dan untuk membantu pelajar menjadi guru teladan di terkemuka institusi pengajian tinggi di dunia.

Hubungi kami ! Menghantar permohonan anda sepanjang tahun kepada kami.

[-]
Benin Cotonou
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu