PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Minsk Belarus

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Di Belarus, pendidikan universiti adalah tahap tertinggi mengejar pendidikan akademik. Ia juga mempunyai peringkat lepasan menengah tambahan, yang menyediakan latihan vokasional lain yang berkaitan. Selepas ijazah sarjana muda, sistem pendidikan yang memberikan anda peluang untuk melanjutkan pelajaran anda untuk melanjutkan mengejar akademik anda untuk tuan atau peringkat ijazah kedoktoran.

Minsk adalah ketua pusat pendidikan di Belarus. Ia mempunyai institusi pendidikan tinggi banyak, yang terdiri daripada universiti utama negara. Institusi pengajian tinggi dalam jurusan setiap disiplin boleh didapati di bandar ini.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Minsk di Belarus

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Minsk Filter

Phd dalam bidang ekonomi dan pengurusan perindustrian

International University
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Belarus Minsk

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan.