Filter
Doktor Falsafah
Belarus Minsk Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Minsk Belarus

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Di Belarus, pendidikan universiti adalah tahap tertinggi mengejar pendidikan akademik. Ia juga mempunyai peringkat lepasan menengah tambahan, yang menyediakan latihan vokasional lain yang berkaitan. Selepas ijazah sarjana muda, sistem pendidikan yang memberikan anda peluang untuk melanjutkan pelajaran anda untuk melanjutkan mengejar akademik anda untuk tuan atau peringkat ijazah kedoktoran.

Minsk adalah ketua pusat pendidikan di Belarus. Ia mempunyai institusi pendidikan tinggi banyak, yang terdiri daripada universiti utama negara. Institusi pengajian tinggi dalam jurusan setiap disiplin boleh didapati di bandar ini.

Terbaik PhD dalam Pengajian Ekonomi in Minsk di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Minsk

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
International University

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. ... [+]

PhD dalam Ekonomi dan Pengurusan Perindustrian

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan telah dicipta pada tahun 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus surat-menyurat di fakulti.

Fakulti ini mempunyai tiga jabatan:

Jabatan Logistik Jabatan Ekonomi dan Pengurusan Jabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. Proses mengajar yang seimbang dan menyeluruh yang dirancang, kurikulum dan kursus yang disampaikan oleh kakitangan akademik yang berkelayakan sangat menambah imej positif Universiti. Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:... [-]

Belarus Minsk
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu