PhD dalam Pengajian Ekonomi di Belarus

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan. Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kew… Baca lebih lanjut

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Belarus menawarkan pendidikan universiti terbaik terutama dari hubungan pensyarah-pelajar yang dipertingkatkan. Sistem pendidikan bukan sahaja menarik pelajar di negara ini tetapi juga pelajar antarabangsa. Negara ini mempunyai 15 universiti dengan universiti dari Belarus sebagai universiti terkemuka di negara ini.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Belarus

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
International University
Minsk, Belarus

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan.

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. -
Doktor Falsafah
Sepenuh masa
Sambilan
English
Sep 2020
Kampus