Filter
Doktor Falsafah
Belarus Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pengajian Ekonomi di Belarus

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Belarus menawarkan pendidikan universiti terbaik terutama dari hubungan pensyarah-pelajar yang dipertingkatkan. Sistem pendidikan bukan sahaja menarik pelajar di negara ini tetapi juga pelajar antarabangsa. Negara ini mempunyai 15 universiti dengan universiti dari Belarus sebagai universiti terkemuka di negara ini.

PhD dalam Pengajian Ekonomi di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Belarus

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
International University

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. ... [+]

PhD dalam Ekonomi dan Pengurusan Perindustrian

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan telah dicipta pada tahun 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus surat-menyurat di fakulti.

Fakulti ini mempunyai tiga jabatan:

Jabatan Logistik Jabatan Ekonomi dan Pengurusan Jabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. Proses mengajar yang seimbang dan menyeluruh yang dirancang, kurikulum dan kursus yang disampaikan oleh kakitangan akademik yang berkelayakan sangat menambah imej positif Universiti. Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:... [-]

Belarus Minsk
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu