PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Ekonomi di Amerika North Carolina Amerika Syarikat

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Terbaik PhD dalam Ekonomi di Amerika North Carolina di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Ekonomi, North Carolina Filter

PhD dalam bidang Ekonomi

University of North Carolina Greensboro
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Greensboro

Jabatan Ekonomi menawarkan PhD dalam bidang Ekonomi untuk individu yang ingin meneruskan pengajian mereka dalam bidang ekonomi digunakan di luar tahap sarjana dan untuk menjalankan penyelidikan mengenai isu-isu dasar yang berorientasikan bawah bimbingan fakulti dengan reputasi negara dalam kesihatan, buruh, ekonomi awam, dan alam sekitar kajian. Ia adalah satu program inovatif yang menyediakan pelajar dengan penguasaan kaedah empirikal dan analisis maju supaya mereka boleh menjalankan penyelidikan yang berkualiti tinggi dan menyumbang kepada asas pengetahuan dalam tetapan perniagaan, kerajaan, bukan keuntungan, dan penyelidikan. Jabatan menjalankan penyelidikan di peringkat kebangsaan yang diiktiraf yang menyokong program akademik, menggalakkan pemahaman ekonomi, dan menggalakkan pembangunan ekonomi di Triad dan negeri ini. Kelas di peringkat doktor falsafah adalah kecil, dan pelajar mendapat manfaat daripada interaksi langsung dan kerap dengan fakulti. Pelajar mula bekerja dalam penyelidikan gunaan awal dalam program mereka dan digalakkan untuk bekerjasama dengan fakulti untuk mengenalpasti masalah dasar mereka mahu menyiasat melalui disertasi. pelajar PhD kami sering bekerjasama dengan fakulti kepada penyelidikan dan penulis bersama kertas geran yang dibiayai untuk pembentangan di mesyuarat profesional serantau dan negara.