PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Ekonomi di Amerika Greensboro Amerika Syarikat

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Greensboro adalah sebuah bandar besar di negeri North Carolina di kedudukan ketiga terbesar dalam hal penduduk. Ditubuhkan pada 1750, bandar ini telah berkembang menjadi sebuah hab sangat perindustrian yang menjadi tuan rumah pelbagai syarikat. Ia mempunyai banyak universiti dan kolej yang menawarkan program dalam undang-undang dan teknologi di kalangan orang lain.

Terbaik PhD dalam Ekonomi di Amerika Greensboro di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Ekonomi, Greensboro Filter

PhD dalam bidang Ekonomi

University of North Carolina Greensboro
Kampus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Greensboro

Jabatan Ekonomi menawarkan PhD dalam bidang Ekonomi untuk individu yang ingin meneruskan pengajian mereka dalam bidang ekonomi digunakan di luar tahap sarjana dan untuk menjalankan penyelidikan mengenai isu-isu dasar yang berorientasikan bawah bimbingan fakulti dengan reputasi negara dalam kesihatan, buruh, ekonomi awam, dan alam sekitar kajian. Ia adalah satu program inovatif yang menyediakan pelajar dengan penguasaan kaedah empirikal dan analisis maju supaya mereka boleh menjalankan penyelidikan yang berkualiti tinggi dan menyumbang kepada asas pengetahuan dalam tetapan perniagaan, kerajaan, bukan keuntungan, dan penyelidikan. Jabatan menjalankan penyelidikan di peringkat kebangsaan yang diiktiraf yang menyokong program akademik, menggalakkan pemahaman ekonomi, dan menggalakkan pembangunan ekonomi di Triad dan negeri ini. Kelas di peringkat doktor falsafah adalah kecil, dan pelajar mendapat manfaat daripada interaksi langsung dan kerap dengan fakulti. Pelajar mula bekerja dalam penyelidikan gunaan awal dalam program mereka dan digalakkan untuk bekerjasama dengan fakulti untuk mengenalpasti masalah dasar mereka mahu menyiasat melalui disertasi. pelajar PhD kami sering bekerjasama dengan fakulti kepada penyelidikan dan penulis bersama kertas geran yang dibiayai untuk pembentangan di mesyuarat profesional serantau dan negara.