$close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Ekonomi Antarabangsa 2022

Selepas mencapai ijazah 's master, pelajar boleh memilih untuk mengambil PhD. Ini adalah tahap akademik tertinggi yang ada dan memerlukan bertahun-tahun kajian sengit. Bergantung kepada bidang pengajian dan sekolah, tahap ini boleh mengambil masa antara empat dan enam tahun untuk mendapatkan. ekonomi antarabangsa melihat bagaimana negara berinteraksi dan pengaruh satu sama lain mengenai pel… Baca lebih lanjut

Selepas mencapai ijazah 's master, pelajar boleh memilih untuk mengambil PhD. Ini adalah tahap akademik tertinggi yang ada dan memerlukan bertahun-tahun kajian sengit. Bergantung kepada bidang pengajian dan sekolah, tahap ini boleh mengambil masa antara empat dan enam tahun untuk mendapatkan.

ekonomi antarabangsa melihat bagaimana negara berinteraksi dan pengaruh satu sama lain mengenai pelaburan, pengeluaran, perdagangan dan migrasi. Jadi, apa yang dikatakan PhD dalam bidang Ekonomi Antarabangsa? Kajian dalam bidang ini adalah pandangan yang mendalam kepada sistem-sistem yang mengawal ekonomi antarabangsa. Beberapa fokus termasuk industri bayi, kestabilan kewangan, ekonomi dalaman, globalisasi dan pembangkang. Pengetahuan tentang sistem ekonomi dan dasar antarabangsa adalah pra-syarat yang baik sebelum memulakan ijazah ini.

Belajar mengenai ekonomi antarabangsa mempunyai kesan ke atas apa yang anda faham mengenai ekonomi tempatan. Juga, keupayaan untuk menganalisis dan bertindak balas kepada situasi kompleks adalah berguna dalam kehidupan seharian.Ada PhD boleh membawa faedah seperti promosi atau kenaikan gaji.

Terdapat beberapa faktor yang berbeza yang perlu dipertimbangkan apabila belanjawan untuk PhD, termasuk sama ada anda merancang untuk bergerak. kos tertentu bergantung kepada sekolah yang dipilih, seperti tuisyen, yuran dan buku-buku. Geran dan dana lain sering didapati dengan calon-calon PhD.

syarikat-syarikat antarabangsa akan sentiasa memerlukan seseorang yang memahami ekonomi antarabangsa. syarikat-syarikat yang lebih besar mungkin mempunyai pasukan keseluruhan menumpukan kepada subjek, yang bermaksud jawatan pengurusan boleh disediakan kepada seseorang yang mempunyai PhD ini. Baru dan syarikat-syarikat antarabangsa yang sedia ada mungkin mengambil graduan jenis ini, serta entiti politik. Pengetahuan tentang kadar pertukaran juga boleh membawa kepada pekerjaan dalam pelbagai entiti perdagangan. Juga, PhD yang biasanya membuka pintu kepada pelbagai saluran penyelidikan.

Mencari sebuah sekolah yang menawarkan PhD dalam bidang Ekonomi Antarabangsa dan bidang lain yang berkaitan dengan mudah melalui borang petunjuk kami.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
DIW Berlin - German Institute for Economic Research
Berlin, Jerman

Pusat Siswazah DIW (GC) di Institut Penyelidikan Ekonomi Jerman mengalu-alukan permohonan daripada pelajar pascasiswazah yang berkelayakan dari seluruh dunia untuk mendaftar d ... +

Pusat Siswazah DIW (GC) di Institut Penyelidikan Ekonomi Jerman mengalu-alukan permohonan daripada pelajar pascasiswazah yang berkelayakan dari seluruh dunia untuk mendaftar dalam program kedoktoran tersusun dalam Ekonomi. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
5 tahun
English
Kampus