PHDSTUDIES

2 PhD dalam Ekonometrik 2020/2021

Pelajar yang berminat untuk mendapat rangsangan terbaik untuk kerjaya mereka yang mungkin boleh mempertimbangkan untuk mengejar PhD. Bentuk kejayaan tertinggi akademik dalam kebanyakan bidang, graduan dapat melompat terus ke dalam kerjaya maju. Tiga tahun penyelidikan sengit biasanya perlu.

Apa yang PhD dalam Ekonometrik? Bidang pengajian ini memberi tumpuan terutamanya kepada banyak disiplin yang sama sebagai program ekonomi tradisional, walaupun ia juga menggabungkan sistem maklumat dan analisis data. Pelajar belajar mikroekonomi gunaan, sains komputer, kajian aktuari, dan makroekonomi empirikal untuk menjadi lebih biasa dengan dasar ekonomi dan amalan. Ekonometrik adalah satu bidang yang berharga yang mempunyai aplikasi dalam syarikat-syarikat besar dan organisasi kerajaan.

Dengan melengkapkan program PhD, anda sedang menyediakan diri anda untuk berjaya dalam kerjaya anda.Ia adalah mungkin untuk melangkau beberapa tahun memajukan melalui jawatan, dan anda boleh meneruskan jawatan yang lebih tinggi yang hanya boleh didapati kepada pemegang PhD. Selain itu, anda boleh mendapat gaji yang lebih tinggi.

Sebelum anda mendaftar dalam program PhD ekonometrik Penyelidikan apa yang tuisyen dan yuran akan. Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kos program ini, seperti sekolah dan negara di. Atas sebab ini, kos PhD dalam Ekonometrik berbeza-beza.

Sama seperti dengan semua disiplin ekonomi, belajar ekonometrik membolehkan pelajar untuk memasuki kerjaya dalam kewangan, logistik, perdagangan antarabangsa, insurans, pemasaran dan perakaunan korporat. Dengan mengkaji ekonometrik khusus, bagaimanapun, anda adalah amat sesuai untuk memasuki kedudukan sebagai pengurus penganalisis atau sistem, bekerja dengan komputer dan sistem komputer untuk membantu perniagaan dalam membuat pengiraan dan membaca trend ekonomi untuk mendapat kelebihan dalam pasaran.

Jika anda sudah bersedia untuk mula bekerja ke arah PhD dalam Ekonometrik, mula dengan mencari program anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Ekonometrik Filter

PhD / DCom dalam Econometrics

University of Johannesburg
Doktor Falsafah
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Kampus

Calon harus mengembangkan kecekapan maju dalam penguasaan, tafsiran, pemahaman, analisis, dan penerapan teknik ekonometrik. Calon yang layak harus menunjukkan bukti kerja sain ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Kemungkinan dan Statistik, Matematik dan Matematik Kewangan

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program ini berdasarkan latar belakang matematik, yang melibatkan teori kebarangkalian, proses stokastik, statistik matematik dan pengiraan, pengoptimuman, ekonomi, penyelidik ...

Baca lebih lanjut