PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik 2 PhD dalam Ekonometrik 2019/2020

Pelajar yang berminat untuk mendapat rangsangan terbaik untuk kerjaya mereka yang mungkin boleh mempertimbangkan untuk mengejar PhD. Bentuk kejayaan tertinggi akademik dalam kebanyakan bidang, graduan dapat melompat terus ke dalam kerjaya maju. Tiga tahun penyelidikan sengit biasanya perlu.

Apa yang PhD dalam Ekonometrik? Bidang pengajian ini memberi tumpuan terutamanya kepada banyak disiplin yang sama sebagai program ekonomi tradisional, walaupun ia juga menggabungkan sistem maklumat dan analisis data. Pelajar belajar mikroekonomi gunaan, sains komputer, kajian aktuari, dan makroekonomi empirikal untuk menjadi lebih biasa dengan dasar ekonomi dan amalan. Ekonometrik adalah satu bidang yang berharga yang mempunyai aplikasi dalam syarikat-syarikat besar dan organisasi kerajaan.

Dengan melengkapkan program PhD, anda sedang menyediakan diri anda untuk berjaya dalam kerjaya anda.Ia adalah mungkin untuk melangkau beberapa tahun memajukan melalui jawatan, dan anda boleh meneruskan jawatan yang lebih tinggi yang hanya boleh didapati kepada pemegang PhD. Selain itu, anda boleh mendapat gaji yang lebih tinggi.

Sebelum anda mendaftar dalam program PhD ekonometrik Penyelidikan apa yang tuisyen dan yuran akan. Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kos program ini, seperti sekolah dan negara di. Atas sebab ini, kos PhD dalam Ekonometrik berbeza-beza.

Sama seperti dengan semua disiplin ekonomi, belajar ekonometrik membolehkan pelajar untuk memasuki kerjaya dalam kewangan, logistik, perdagangan antarabangsa, insurans, pemasaran dan perakaunan korporat. Dengan mengkaji ekonometrik khusus, bagaimanapun, anda adalah amat sesuai untuk memasuki kedudukan sebagai pengurus penganalisis atau sistem, bekerja dengan komputer dan sistem komputer untuk membantu perniagaan dalam membuat pengiraan dan membaca trend ekonomi untuk mendapat kelebihan dalam pasaran.

Jika anda sudah bersedia untuk mula bekerja ke arah PhD dalam Ekonometrik, mula dengan mencari program anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Ekonometrik Filter

PhD dalam Kemungkinan dan Statistik, Matematik dan Matematik Kewangan

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Republik Czech Prague + 1 lagi

Program ini berdasarkan latar belakang matematik, yang melibatkan teori kebarangkalian, proses stokastik, statistik matematik dan pengiraan, pengoptimuman, ekonomi, penyelidikan operasi, matematik kewangan dan insurans. Kerja kreatif yang disambungkan diwakili terutamanya oleh penyelidikan matematik asas, dan sebahagiannya oleh aplikasi, contohnya dalam kewangan dan insurans. Para pelajar kedoktoran meningkatkan pengetahuan mereka dalam kursus dan seminar lanjutan, mengikut rancangan kajian mereka masing-masing. Di bawah pengawasan penasihat mereka, mereka menyediakan kerja penyelidikan dalam topik tertentu dan menerbitkan hasilnya dan membentangkannya pada persidangan saintifik. Cawangan kajian akan menyediakan pakar yang boleh menjadi pengganti profesor fakulti, yang lain akan mendapat keuntungan dari pemikiran matematik mereka dalam amalan.

PhD / DCom dalam Econometrics

University of Johannesburg
Kampus Sepenuh masa 2 - 4 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg

Calon harus mengembangkan kecekapan maju dalam penguasaan, tafsiran, pemahaman, analisis, dan penerapan teknik ekonometrik. Calon yang layak harus menunjukkan bukti kerja saintifik yang asli dan bebas.