$close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Dasar Ekonomi 2022

Selepas memperoleh ijazah dari tahap lebih rendah, ia adalah mungkin untuk pelajar untuk terus belajar dan menyiapkan PhD, yang melihat kebanyakan bidang seperti tahap tertinggi dengan pencapaian akademik. Pelaksanaan ini juga boleh membuka kerjaya yang paling bermanfaat meningkatkan yang mungkin. Apa yang PhD dalam Dasar Ekonomi? Dengan mengkaji dasar ekonomi, pelajar menjadi rapat akrab dengan… Baca lebih lanjut

Selepas memperoleh ijazah dari tahap lebih rendah, ia adalah mungkin untuk pelajar untuk terus belajar dan menyiapkan PhD, yang melihat kebanyakan bidang seperti tahap tertinggi dengan pencapaian akademik. Pelaksanaan ini juga boleh membuka kerjaya yang paling bermanfaat meningkatkan yang mungkin.

Apa yang PhD dalam Dasar Ekonomi? Dengan mengkaji dasar ekonomi, pelajar menjadi rapat akrab dengan kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan yang mengawal ekonomi di dunia. fokus lanjut boleh diletakkan di atas ekonomi kewangan antarabangsa atau lebih kecil-besaran, dan bidang pengajian termasuk mikroekonomi, makroekonomi dan kewangan umum. Memperoleh PhD lazimnya memerlukan tiga tahun yang ketat mengkaji dan penciptaan tesis.

Selepas memperoleh PhD, terdapat banyak manfaat kerjaya yang anda boleh menikmati. Anda boleh memasukkan lebih jawatan maju dan dapatkan lebih tinggi gaji itu. Ia juga mungkin untuk memasukkan kedudukan yang tinggi lebih cepat dengan menghapuskan tahun kemajuan perlahan.

Kerana kos memperoleh PhD yang berbeza sebanyak program ijazah yang mungkin, ia adalah bijak untuk penyelidikan program pilihan anda sebelum mendaftar. sekolah yang anda pilih dan negara di akan mempengaruhi tuisyen dan yuran yang anda boleh mengharapkan untuk membayar untuk melengkapkan program ini.

Banyak syarikat yang berurusan dengan ekonomi dan kewangan memerlukan profesional yang pakar dalam dasar ekonomi untuk perundingan, analisis, dan kepimpinan. Ia adalah mungkin untuk bekerja di sektor swasta sebagai pakar kewangan, ketua jabatan, penganalisis, pengurus, atau perunding. Sebaliknya, ia adalah mungkin untuk bekerja dengan pencipta dasar dan membantu menguruskan ekonomi secara langsung. Akhirnya, dengan PhD, ia adalah mungkin untuk masuk ke dalam bidang pendidikan dan mengajar pelajar tentang dasar ekonomi.

Untuk bermula pada PhD anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University of Pardubice
Pardubice, Republik Czech

Program ini didasarkan pada disiplin Ekonomi Wilayah dan Ekonomi Awam. Ini akan membolehkan pelajar memahami isu-isu yang berkaitan dengan pengenalpastian keperluan daerah, as ... +

Program ini didasarkan pada disiplin Ekonomi Wilayah dan Ekonomi Awam. Ini akan membolehkan pelajar memahami isu-isu yang berkaitan dengan pengenalpastian keperluan daerah, aspek kewangan dalam wilayah, kecekapan ekonomi entiti awam, dan kecekapan wilayah. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
Separuh masa
3 tahun
English
Kampus