PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Croatia 2019

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

Melalui Croatia Program Akademik Antarabangsa, pelajar dari pelbagai bahagian dunia mendapatkan pengalaman pembelajaran yang luar biasa. Bandar-bandar di negara ini menawarkan lokasi yang sempurna untuk pelajar yang ingin mengkaji kajian diplomasi, keamanan dan konflik, perniagaan antarabangsa dan hubungan antarabangsa.

PhD di Croatia

Hasil Filter

Kajian Doktor Falsafah Pasca Siswazah dalam Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka

Program pengajian kedoktoran dalam Ekonomi dan Ekonomi Bisnis Fakultas Ekonomi di Rijeka adalah anggota dari dua jaringan / asosiasi kedoktoran berprestij: Ph.D Central dan South-Eastern Europe. Rangkaian (CESEENET) dan Persatuan Doktor Falsafah Eropah dalam Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan (EDAMBA).

PhD dalam Sains Komputer

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 5 - 10 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka + 1 lagi

Program pengajian pasca siswazah yang diajukan di bidang Sains Teknikal, dalam bidang Ilmu Komputer, bertujuan untuk memberikan Masters of Computer Science lulus di Fakultas Teknik dan institusi lain yang terkait di Kroasia dan luar negeri, kesempatan untuk melanjutkan pendidikan dan selanjutnya latihan saintifik untuk mencapai profesional yang berpelajaran tinggi dalam bidang yang berkaitan.

PhD dalam Kejuruteraan Elektrik

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka

Program pengajian universiti pascasiswazah (doktoral) menerima pemohon dengan ijazah berikut: Jurutera Siswazah, Sarjana Kejuruteraan, atau Sarjana Sains Kejuruteraan (dalam bidang Kejuruteraan Elektrik).

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal, Seni Bina Laut, Sains Kejuruteraan Asas dan Sains Kejuruteraan Interdisiplin

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 5 - 10 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka + 1 lagi

Dengan memilih kursus dengan bimbingan penyelia, setiap pelajar boleh menyesuaikan program ini kepada kepentingan penyelidikannya.

Phd dalam bidang keusahawanan dan inovasi

University of Osijek Faculty of Economics
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Croatia Osijek

Bermula inter-universiti lepasan ijazah disiplin antarabangsa (kedoktoran) KEUSAHAWANAN kajian dan inovasi dirangsang oleh keperluan untuk menghasilkan pengetahuan yang berdaya saing perlu bagi mengukuhkan kapasiti proaktif dan inovatif individu dan masyarakat dalam menghadapi perubahan dan menguruskan perubahan.