PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Amerika Rijeka di Croatia 2019

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Croatia merupakan sebuah negara di mana 40% daripada rakyatnya antara 18 dan 35 tahun telah mendapat pendidikan pengajian tinggi. Negara ini telah meningkatkan kehidupan pelajar di universiti ini dengan taraf hidup reda di universiti ini terutama untuk kedua-dua pelajar tempatan dan juga antarabangsa.

PhD di Amerika Rijeka di Croatia

Hasil Filter

Kajian Doktor Falsafah Pasca Siswazah dalam Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka

Program pengajian kedoktoran dalam Ekonomi dan Ekonomi Bisnis Fakultas Ekonomi di Rijeka adalah anggota dari dua jaringan / asosiasi kedoktoran berprestij: Ph.D Central dan South-Eastern Europe. Rangkaian (CESEENET) dan Persatuan Doktor Falsafah Eropah dalam Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan (EDAMBA).

PhD dalam Sains Komputer

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 5 - 10 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka + 1 lagi

Program pengajian pasca siswazah yang diajukan di bidang Sains Teknikal, dalam bidang Ilmu Komputer, bertujuan untuk memberikan Masters of Computer Science lulus di Fakultas Teknik dan institusi lain yang terkait di Kroasia dan luar negeri, kesempatan untuk melanjutkan pendidikan dan selanjutnya latihan saintifik untuk mencapai profesional yang berpelajaran tinggi dalam bidang yang berkaitan.

PhD dalam Kejuruteraan Elektrik

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka

Program pengajian universiti pascasiswazah (doktoral) menerima pemohon dengan ijazah berikut: Jurutera Siswazah, Sarjana Kejuruteraan, atau Sarjana Sains Kejuruteraan (dalam bidang Kejuruteraan Elektrik).

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal, Seni Bina Laut, Sains Kejuruteraan Asas dan Sains Kejuruteraan Interdisiplin

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 5 - 10 tahun Oktober 2019 Croatia Rijeka + 1 lagi

Dengan memilih kursus dengan bimbingan penyelia, setiap pelajar boleh menyesuaikan program ini kepada kepentingan penyelidikannya.