PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD in Beijing di China 2019

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

China kini berusaha untuk menggalakkan pembangunan perguruan tinggi. China 's ekonomi sudah di dunia ' yang kedua terbesar dan masih berkembang. Mengalami budaya dan memahami pertumbuhan pasaran akan meningkatkan kerjaya anda.

Disebabkan status Beijing sebagai modal budaya dan politik China, ramai pelajar tempatan dan antarabangsa telah berkumpul di kota ini, untuk belajar di kolej dan universiti. Bandar ini menawarkan peluang besar untuk peminat pendidikan tinggi terutama kepada mereka sejajar ke arah teknologi.

PhD in Beijing di China

Hasil Filter

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 China Beijing

Pendahulu Kejuruteraan Mekanikal di China University of Petroleum adalah disiplin asal kejuruteraan mekanikal petroleum yang ditubuhkan pada tahun 1952 di jabatan kejuruteraan petroleum di Universiti Tsinghua, yang merupakan medan mekanik bidang medan minyak yang terawal.

PhD dalam Sains Pengurusan dan Kejuruteraan

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2019 China Beijing + 1 lagi

Disiplin Pengurusan Sains dan Kejuruteraan adalah salah satu disiplin di peringkat pertama dalam Kumpulan Disiplin Pengurusan mengikut Klasifikasi Disiplin Cina.

PhD dalam Kejuruteraan Kimia dan Teknologi

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 China Beijing

Kejuruteraan Kimia dan Teknologi adalah subjek kelas pertama dalam kategori kejuruteraan, yang menumpukan pada mengkaji disiplin umum proses kimia, fizikal dan biokimia dalam industri kimia serta proses perindustrian yang lain.

PhD dalam bidang Kejuruteraan Pembangunan Minyak dan Gas

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 China Beijing

Kejuruteraan Pembangunan Minyak dan Gas adalah satu disiplin yang bertujuan untuk memahami sifat-sifat asas takungan minyak dan gas dan undang-undang aliran minyak dan gas dalam media berpori, membina sistem perpindahan yang berkesan untuk membangunkan medan minyak dan gas dengan betul dan mengekstrak minyak dan gas ke permukaan tanah secara ekonomi.

PhD dalam Kejuruteraan Telaga dan Gas

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 China Beijing

Telaga minyak dan gas adalah saluran fizikal dan maklumat dalam penerokaan dan pembangunan sumber minyak dan gas bawah tanah. Utama yang dikenali sebagai kejuruteraan minyak dan gas baik bertujuan untuk menyiasat pengetahuan yang berkaitan dengan pembinaan (penggerudian dan penyempurnaan), pengukuran, penggunaan dan penyelenggaraan telaga, yang menuntut gabungan sintetik teknologi dan pengurusan bajet.

PhD dalam Geologi

China University of Petroleum
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 China Beijing

Geologi adalah sistem pengetahuan yang mengkaji komposisi bahan, struktur dalaman dan ciri luaran bumi, interaksi antara lapisan bumi dan sejarah evolusi bumi.