PhD dalam Business Management

Terbaik 7 PhD dalam Business Management 2018

Business Management

PhD adalah pelbagai akademik seseorang boleh mencapai. Ia tidak seperti program-program lain kerana ia adalah ijazah penyelidikan tulen. Anda boleh mengharapkan untuk melakukan kajian sastera, melaksanakan penyelidikan asal dan mengumpul keputusan, dan menghasilkan dan mempertahankan tesis anda sendiri.

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD Pengurusan Perniagaan? Program ini memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam pengurusan perniagaan. Dalam tempoh dua tahun pertama sekolah, anda boleh mengharapkan untuk memilih kawasan yang berbeza kepekatan seperti sains keputusan, pemasaran, pengurusan strategik, tingkah laku organisasi, perniagaan antarabangsa, perakaunan dan teknologi maklumat. Baki program perlu memberi tumpuan kepada melengkapkan tugasan pengajaran dan bekerja pada disertasi anda.

Seperti yang anda mendapat PhD anda, anda akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang membolehkan anda untuk berunding, mengajar, atau membawa dengan cara yang yakin dan berjaya. Anda harus meninggalkan program ini sepenuhnya dapat mengambil peranan kepimpinan sebagai seorang profesional perniagaan kerja.Pengurusan dan kepimpinan kemahiran yang dipelajari dalam beberapa tahun akan membantu anda menjadi seorang pemimpin dalam kehidupan peribadi anda juga.

Yuran pengajian dan kos adalah berbeza bergantung kepada apa yang sekolah anda menghadiri. Negara apa sekolah itu terletak dalam tin juga menentukan berapa banyak yang anda akan membayar. Perkara-perkara untuk menyemak sebaik sahaja anda memilih sekolah.

Terdapat banyak manfaat untuk memperoleh ijazah akademik yang paling berprestij ini. Perkara terbaik tentang hal itu adalah bahawa ia mungkin membuka pintu kepada kerjaya baru yang anda tidak boleh dipertimbangkan tanpa PhD. Beberapa pilihan kerjaya termasuk pengurusan kewangan, pengiklanan, promosi, pemasaran, atau pengurusan sumber manusia. Anda boleh bekerja sebagai pengurus eksekutif tertinggi, latihan dan pembangunan, pentadbir pendidikan postsecondary, penganalisis perniagaan, penganalisis kewangan, pengurus jualan, akauntan, sokongan jualan dan banyak lagi.

Jika anda mendapat PhD anda, mula-mula memilih sekolah yang ingin menghadiri, dan kemudian anda boleh membuat keputusan jika anda ingin mendaftar dalam program dalam talian, atau mengambil ia di dalam kelas. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peluang pendidikan ini, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Kendiri Phd Dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

ISM - International School of Management
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Perancis Paris Brazil São Paulo China Shanghai + 5 lagi

The PhD ISM Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Menyediakan berpengalaman dan profesional perniagaan yang bermotivasi tinggi untuk memulakan kerjaya pengajaran terlibat dan kajian baru di dalam bidang akademik [+]

Kendiri PhD Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

The program Doktor Falsafah (PhD) direka untuk dua jenis calon: eksekutif perniagaan yang berpengalaman yang ingin "untuk memberikan sesuatu kembali" dan membantu dalam pembangunan pemimpin perniagaan masa depan dengan menjadi pendidik yang berkesan; dan guru-guru dan / atau penyelidik yang inovatif telah dipilih untuk membuat kesan dengan menyumbang kepada pengetahuan badan dalam bidang yang mereka pilih. Calon PhD belajar untuk membuat perbezaan melalui penulisan, bertutur, pengajaran, penyelidikan, perundingan, dan menjalankan usaha keusahawanan.

Program ini menekankan pemahaman pengurusan seperti yang diamalkan dan ditafsirkan di seluruh organisasi, sektor, dan budaya. Setiap calon membangunkan kemahiran penyelidikan dan pengajaran untuk menjana dan menggalakkan perspektif baru mengenai amalan pengurusan. Ia direka untuk menekankan kepimpinan kurikulum dan memberi tumpuan kepada penyelidikan gunaan dan teori yang meningkatkan pengajaran dan hasil pendidikan.... [-]


Ekonomi Dan Pengurusan (english) Perniagaan Phd

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Republik Czech Prague + 1 lagi

Dalam cabang Ekonomi Perniagaan dan Pengurusan, aktiviti penyelidikan pelajar PhD memberi tumpuan kepada topik-topik seperti teori-teori baru organisasi ekonomi; arahan baru dalam [+]

PhD Perniagaan Ekonomi dan Pengurusan (Bahasa Inggeris)

Dalam cabang Ekonomi Perniagaan dan Pengurusan, aktiviti penyelidikan pelajar PhD memberi tumpuan kepada topik-topik seperti teori-teori baru organisasi ekonomi; arah baru dalam pengukuran prestasi perniagaan; strategi perniagaan dalam konteks Eropah; kesan globalisasi terhadap pengendalian perniagaan; penyusunan semula dan pemulihan syarikat-syarikat; inovasi dan strategi kewangan syarikat multinasional; bentuk kerjasama dalam persekitaran perniagaan antarabangsa; syarikat usaha multinasional; pengurusan syarikat; dan lain-lain, yang berkaitan, perkara-perkara. Struktur program ini adalah seperti berikut:

Blok A: Subjek yang lazim di seluruh sekolah:... [-]


Phd Dalam Pengurusan Perniagaan

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  February 2018 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Pelajar harus membangunkan kecekapan gunaan dan kemahiran praktikal dalam penguasaan, tafsiran, kefahaman dan aplikasi prinsip-prinsip Pengurusan Perniagaan, memuncak dalam kerja-kerja saintifik bebas dan asli. [+]

Pelajar harus membangunkan kecekapan gunaan dan kemahiran praktikal dalam penguasaan, tafsiran, kefahaman dan aplikasi prinsip-prinsip Pengurusan Perniagaan, memuncak dalam kerja-kerja saintifik bebas dan asli. pelajar yang layak memaparkan kecekapan dalam penggunaan metodologi penyelidikan yang berkaitan, dan komunikasi yang betul bertulis dan lisan dalam proses penyelidikan dan penemuan. tesis itu akan menjadi sumbangan yang telah memilih untuk pengetahuan dan wawasan ke dalam disiplin subjek, membolehkan pelajar untuk memikirkan tentang bidang penyelidikan.

Syarat Kemasukan

Pelajar yang memiliki kelayakan Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan di NQF Level 8 atau 9 boleh memohon untuk kemasukan ke kelayakan ini. Purata 65% hendaklah diperolehi Kelayakan ini Master. Dekan Fakulti Pengurusan boleh menolak kemasukan pelajar dengan kelayakan Doktor Falsafah jika berpendapat bahawa latar belakang akademik pelajar adalah tidak mencukupi untuk kajian yang dicadangkan.... [-]


MPhil / PhD in Business Management specialisms

University of Bolton
Campus Sepenuh masa 3 - 7  August 2018 United Kingdom Bolton

Business and management professionals who hold a PhD from the Business, Leadership, Innovation and Systems (BLIS) Research Centre take back to their organisation a greater knowledge and a higher understanding of today's complex business world. You may already be working professionally in the field you wish to research. You may already have extensive knowledge of your field. You may be a business professional with the basis of your research in... [+]

Business Management specialisms - MPhil / PhD

Business and management professionals who hold a PhD from the Business, Leadership, Innovation and Systems (BLIS) Research Centre take back to their organisation a greater knowledge and a higher understanding of today's complex business world.

You may already be working professionally in the field you wish to research. You may already have extensive knowledge of your field. You may be a business professional with the basis of your research in mind, looking for a way to formalise and extend your knowledge and skills within the framework of a research degree.

The award of a UK doctorate is based solely upon individual research, presented in the form of a thesis.... [-]


Phd Dalam Pengurusan Syarikat Dan Ekonomi

Brno University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2018 Republik Czech Brno

pendidikan Kedoktoran memberi kepada graduan dengan ijazah Sarjana dalam bidang pengurusan syarikat dan ekonomi tahap pendidikan yang lebih tinggi mendalamkan pengetahuan teori. [+]

Syarikat Pengurusan dan Ekonomi

singkatan: DSP-REP-E

Negara Pengajian: 4 Tahun

Program: Ekonomi dan pengurusan

Fakulti: Fakulti Perniagaan dan Pengurusan

Tahun akademik: 2017/2018

Bertauliah sehingga: 2019/01/11

Profil Cawangan:

pendidikan Kedoktoran memberi kepada graduan dengan ijazah Sarjana dalam bidang pengurusan syarikat dan ekonomi tahap pendidikan yang lebih tinggi mendalamkan pengetahuan teori. Tujuan cawangan kajian kedoktoran adalah untuk mengajar kaedah kerja saintifik.

Hasil pembelajaran utama:

Lulusan pengajian kedoktoran mampu bebas saintifik, penyelidikan dan kerja arahan. Dia sudah bersedia untuk menangani masalah konsep, penyelidikan dan pembangunan yang mencabar dalam pengurusan dan ekonomi. Dia mampu untuk menjalankan penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran secara bebas dalam amalan.... [-]


Phd Dalam Pengurusan Perniagaan Dan Pentadbiran

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campus February 2018 Afrika Selatan Cape Town Bellville

PhD diiktiraf di peringkat antarabangsa USB dalam Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran memberi tumpuan kepada pembangunan tenaga mahir diambil bekerja melalui penyelidikan yang mendalam. [+]

PhD diiktiraf di peringkat antarabangsa USB dalam Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran memberi tumpuan kepada pembangunan tenaga mahir diambil bekerja melalui penyelidikan yang mendalam.

Gabungan kerapian saintifik dan relevan pengurusan

The PhD eksekutif boleh dianggap sebagai program berdasarkan amalan kerana ilmu adalah maju sebahagiannya melalui permohonan profesional disiplin. Ia menggabungkan kerapian saintifik dan relevan pengurusan, dan seterusnya pelajar PhD mesti berupaya untuk menunjukkan bahawa mereka mempunyai teori serta penghargaan praktikal dan pemahaman dalam bidang penyelidikan mereka.

"Ia mengenai membangunkan pengetahuan diambil bekerja"

Untuk membina pengetahuan diambil bekerja disokong oleh teori dan amalan, pelajar PhD perlu:... [-]


Doktor Falsafah

Amity University in London
Campus Sepenuh masa 3 - 3  August 2018 United Kingdom London

Dengan kerjasama Universiti Bolton, Amity menawarkan program kedoktoran untuk penyelidikan dalam pengurusan perniagaan dan teknologi maklumat. [+]

Dengan kerjasama Universiti Bolton, Amity menawarkan program kedoktoran untuk penyelidikan dalam pengurusan perniagaan dan teknologi maklumat.

Sebagai pelajar kedoktoran, anda diharapkan untuk menyumbang kepada kemajuan ilmu dalam bidang akademik yang anda pilih. Ia adalah usaha yang mencabar tetapi salah satu yang memuaskan, dan penyelidikan Berjaya berfungsi untuk membantu kerja-kerja komuniti antarabangsa rakan-rakan penyelidik dan profesional.

Pelajar menjalani latihan dalam kaedah penyelidikan, seminar penyelidikan dan reka bentuk dan melaksanakan kajian mereka sendiri bagi membolehkan mereka menjana pengetahuan baru yang ketara.

Untuk memohon kajian kedoktoran, pemohon dikehendaki mengemukakan cadangan penyelidikan yang terperinci, yang menyatakan kawasan umum penyelidikan, sumbangan yang dimaksudkan dengan bidang pengajian, petunjuk kaedah penyelidikan yang akan diikuti, dan bibliografi penuh. Permohonan diterima pada kekuatan cadangan penyelidikan, dan juga sebagai motivasi pemohon dan pencapaian akademik sebelum sebagai faktor utama yang membawa kepada keyakinan terhadap peluang mereka untuk siap.... [-]