Filter
Doktor Falsafah
Bulgaria Sofia Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Terbaik Pembelajaran jarak jauh PhD in Sofia, Bulgaria 2019

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Bulgaria telah wujud selama lebih dari 13 abad di Eropah, yang menghubungkan Timur dan Barat. Pelajar antarabangsa mudah dimuatkan ke dalam masyarakat budaya Bulgaria dan menikmati kehidupan yang penuh dengan kegembiraan, keseronokan dan kreativiti.

Sofia menjadi modal dan bandar terbesar di Bulgaria, mempunyai banyak pusat-pusat pengajian tinggi berprestij yang dikenali di seluruh dunia. Universiti-universiti dan kolej-kolej mendaftar beribu-ribu pelajar setiap tahun untuk menampung permintaan yang tinggi untuk pendidikan. Saint Clement dari Ohrid Universiti Sofia dipandang tinggi di sini.

Pembelajaran jarak jauh PhD in Sofia di Bulgaria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sarjana, Sofia, Pembelajaran jarak jauh

VUZF University

Setiap masalah ekonomi atau pengurusan mempunyai aspek kewangan dan perakaunan. Tanpa pengetahuan mengenai bidang ini, tidak mungkin untuk mencari penyelesaian masalah ya ... [+]

PentingPh.D. program ditawarkan dalam bentuk pembelajaran individu, sepenuh masa, separuh masa dan jauh. Tiada keperluan umur.Menggulung masuk sepanjang tahun.AkreditasiAkreditasi British dan BulgarianEU dan diploma yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

Setiap masalah ekonomi atau pengurusan mempunyai aspek kewangan dan perakaunan. Tanpa pengetahuan mengenai bidang ini, tidak mungkin untuk mencari penyelesaian masalah yang berkesan.

VUZF menawarkan Ph.D. program:

"Kewangan dan insurans""Perakaunan, kawalan, dan analisis"

Tempoh pengajian untuk Ph.D. ijazah adalah sehingga 3 tahun (untuk borang perancangan sepenuh masa dan individu) dan sehingga 4 tahun (untuk borang sambilan)... [-]

Bulgaria Sofia
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu