Filter
Doktor Falsafah
Bulgaria Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Terbaik Pembelajaran jarak jauh PhD di Bulgaria

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Kementerian pendidikan sering menyelia pendidikan di Bulgaria. Pelajar-pelajar yang melanjutkan pelajaran di universiti yang sering mendapat peratusan tertentu tajaan kerajaan bagi membolehkan mereka berjaya menamatkan pengajian mereka.

Pembelajaran jarak jauh PhD di Bulgaria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sarjana, Bulgaria, Pembelajaran jarak jauh

VUZF University

Setiap masalah ekonomi atau pengurusan mempunyai aspek kewangan dan perakaunan. Tanpa pengetahuan mengenai bidang-bidang ini, tidak mungkin untuk mencari penyelesaian mas ... [+]

Setiap masalah ekonomi atau pengurusan mempunyai aspek kewangan dan perakaunan. Tanpa pengetahuan mengenai bidang-bidang ini, tidak mungkin untuk mencari penyelesaian masalah yang berkesan.

VUZF menawarkan arahan profesional berikut untuk ijazah PhD:

"Kewangan dan insurans" "Perakaunan, kawalan dan analisis"

Tempoh pengajian untuk ijazah PhD adalah sehingga 3 tahun (untuk borang pelan sepenuh masa dan individu) dan sehingga 4 tahun (untuk masa sambilan)

Arah

Program doktoral terdiri daripada hantu besar arah profesional "Ekonomi":

Kewangan, perniagaan, insurans, sosial dan kesihatan Insurans, perbankan, pemasaran, perakaunan, kawalan, audit dan analisis, matematik kewangan, pengurusan, inovasi, keusahawanan dan apa sahaja yang berkaitan dengan Ekonomi ... [-]

Bulgaria Sofia
Oktober 2019
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu