PHDSTUDIES

3 PhD dalam Biodiversiti 2020/2021

Doktor nama Falsafah adalah sedikit kesilapan nama kerana ramai penerima PhD sebenarnya tidak mengkaji falsafah. ijazah ini adalah ijazah doktor falsafah profesional yang boleh mengambil mana-mana daripada empat kepada lapan tahun untuk disiapkan. Ia memerlukan penyelidikan dan dedikasi yang menyeluruh.

Apa yang PhD dalam Biodiversiti? Ia adalah kajian yang pelbagai ekosistem dan impak ke atas persekitaran yang berbeza. Pelajar meneroka landskap semula jadi dan memperoleh teori dan kaedah untuk memelihara ini persekitaran yang pelbagai dan organisma. Apa-apa program PhD memerlukan banyak penyelidikan. A PhD dalam Biodiversiti adalah tidak berbeza. Ia bukan sesuatu yang luar biasa untuk program ijazah untuk menggabungkan biodiversiti dengan ekologi, pemuliharaan atau sains sosial kerana mereka melengkapi antara satu sama lain dengan baik. Pelajar meneroka topik-topik seperti evolusi dan biodiversiti, pengurusan habitat, dan parasitologi.

Pelajar yang belajar biodiversiti biasanya belajar untuk bekerja secara bebas, projek penyelidikan reka bentuk dan idea-idea yang hadir koheren.Ramai pelajar mendapati peningkatan kemahiran komunikasi dan boleh mensintesis idea yang kompleks lebih mudah. Pelajar sering mempelajari kemahiran kepimpinan berharga di samping belajar untuk menerima kritikan. Ini semua adalah kemahiran yang berguna untuk mempunyai dalam mana-mana persekitaran.

masa yang diperlukan untuk mendapatkan PhD boleh berbeza dari seorang pelajar ke depan, dan kos boleh berbeza secara drastik antara program. Cara terbaik untuk menganggarkan kos adalah untuk menghubungi sekolah yang menarik minat anda dan bercakap dengan kemasukan penasihat mereka.

Kerjaya dalam biodiversiti melimpah ruah. Sama ada anda berminat untuk menjadi seorang profesor atau bekerja di lapangan, PhD dalam Biodiversiti membentangkan banyak pilihan. Pelajar sering mencari pekerjaan sebagai ahli ekologi, pemuliharaan dan penyelidik. Penerima ijazah itu boleh mendapati diri mereka bekerja sebagai ahli kelautan, pegawai pemuliharaan, penjaga zoo atau perunding alam sekitar.

Jika anda suka pemuliharaan dan alam sekitar, mempertimbangkan mengikuti PhD dalam Biodiversiti.Cara terbaik untuk mengetahui maklumat lanjut adalah untuk mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

3 Hasil dalam Biodiversiti Filter

Doktor Falsafah dalam Biosistem dan Biodiversiti

University of Lethbridge
Doktor Falsafah
<
48 bulan
English
Kampus

Ph.D. dalam Biosystems dan Biodiversiti disampaikan oleh Fakulti Seni dan Sains. Pelajar dalam program ini biasanya diselia oleh ahli Fakulti dalam jabatan / kawasan yang meny ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Biodiversiti dan Pemuliharaan

University of Johannesburg
Doktor Falsafah
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Kampus

Tujuan dari Ph.D. dalam Kepelbagaian Biologi dan Pemuliharaan adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar yang berkelayakan dengan pemahaman yang mendalam dan pengetahuan terinte ...

Baca lebih lanjut

Doktor dalam Biodiversiti dan Pemuliharaan

Universidad de La Laguna
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Sepanyol
Kampus

Kajian PhD dalam bidang Biologi mempunyai tradisi lama di Universidad de La Laguna . Program Biodiversiti dan Pemuliharaan disokong oleh garis konsolidasi dan pasukan penyelid ...

Baca lebih lanjut